20 dintre cele mai bune teme pentru cursoarele de mouse din Windows

Dacă te-ai plictisit de interfața Windows sau te-ai săturat de opțiunile de personalizare implicite, ar trebui să încerci câteva pachete de personalizare de pe Internet. În acest articol îți vom arăta 20 de teme pentru cursoarele de mouse din Windows, pe care le poți folosi să îți îmbunătățești aspectul sistemului tău de operare. Să începem:

NOTĂ: Aceste scheme pentru corsoarele de mouse funcționează în Windows 7, Windows 8.1 și Windows 10.

1. Metro X Cursor Set

Pachetul Metro X îi oferă calculatorului tău un set de cursoare inspirat din Windows 8.

Pagină de descărcare: Metro X Cursor Set.

2. New Mac OS X Cursors

Poate ești tentat să încerci un set de cursoare care să arate ca cele din sistemul de operare Mac OS X. Acest pachet conține șase stiluri diferite de cursoare. Instalează fișierul INF corespunzător stilului pe care vrei să îl folosești. Alternativ, poți instala fiecare fișier INF pentru fiecare stil din set.

Pagină de descărcare: New Mac OS X Cursors.

3. Gant Cursor Pack

Această schemă de cursoare pentru mouse este inspirată din popularul set de iconițe Gant, care este folosit pentru a personaliza sisteme de operare precum Windows, Linux, etc. Acest pachet de cursoare este disponibil în două variante de culori: galben și albastru, fiecare dintre acestea având câte două teme. Cu alte cuvinte, sunt în total 4 seturi de cursoare în 4 foldere separate.

Pagină de descărcare: Gant Cursor Pack.

4. Hello Cursor

Pentru cei care iubesc acest fenomen numit Hello Kitty, există un set de cursoare cu această drăguță pisicuță jononeză. Acest pachet nu conține un set complet de cursoare pentru mouse și nici nu are un fișier INF de instalare. Totuși îl poți folosi dacă urmezi recomandările din descrierea sa.

Pagină de descărcare: Hello Cursor.

5. Direction

Un set de cursoare mai neobișnuite, care s-ar putea să îți placă. Poți vedea cum arată în imaginea de mai jos.

Pagină de descărcare: Direction.

6. Mario Gant

Un set de cursoare inspirat de caracterul Super Mario. Destul de tare, nu?

Pagină de descărcare: Mario Gant.

7. UNDERSized

Un set de cursoare simple și de dimensiuni mici, pentru cei cărora le plac pictogramele de dimensiuni reduse.

Pagină de descărcare: UNDERSized.

8. Krystall

Un set unic și colorat. Acest pachet de cursoare nu include un fișier INF, fișier care te-ar fi ajutat la instalare. Totuși, se poate folosi dacă urmezi recomandările din descriere.

Pagină de descărcare: Kystall.

9. Oxygen Cursors

Inițial creat pentru interfața KDE din Linux, acest set de cursoare a fost portat pe Windows și este cea mai populară temă de pe DeviantArt. Această temă este disponibilă în 37 de culori diferite.

Pagină de descărcare: Oxygen Cursors.

10. Rainbow Cursors

Acest set de cursoare de mouse este bazat pe culorile din Mac OS X și își schimbă culoarea constant. Dacă îți plac culorile vii, vei iubi acestă temă.

Pagină de descărcare: Rainbow Cursors.