Abonează-te & câștigă cel mai popular Windows Phone – Nokia Lumia 520

De multă vreme ne gândim cum să organizăm o nouă tombolă prin care să răsplătim cititorii noștri. În sfârșit, s-a ivit o oportunitate perfectă prin care vom adăuga încă un utilizator la ecosistemul Windows Phone. Suntem bucuroși să vă oferim ca premiu un Nokia Lumia 520. Iată ce trebuie să faceți pentru a avea șansa de a îl câștiga.

Premiul este un smartphone excelent – Nokia Lumia 520

Țineți minte recenzia publicată de noi luna trecută? La finalul ei spuneam că "Nokia Lumia 520 este un smartphone excelent... Chiar este foarte greu să găsiți la același preț un telefon atât de ușor, micuț dar și performant."

Dacă doriți să aflați mai multe despre telefon și specificațiile sale, folosiți pagina aceasta.
Suntem tare bucuroși să putem oferi drept premiu telefonul testat de noi. Este fix același dispozitiv. Drept urmare nu este sigilat dar vine cu pachetul complet: carcase, cablu USB, încărcător și manual. Tocmai pentru că a fost folosit și desigilat, nu vă putem oferi și garanție pentru el.

Dar, telefonul este ca nou, utilizat cât să-l putem testa corect și să scriem recenzia publicată pe 7 Tutoriale. Presupunem că asta nu reprezintă o problemă și mulți cititori se vor bucura să-l câștige.

Ce trebuie să faci pentru a îl câștiga?

Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter-ul nostru, folosind formularul găsit aici. Dacă ești deja abonat, nu trebuie să te abonezi din nou. Vei fi inclus automat în tombola noastră.

Ultima zi de înscriere la tombolă este 11 Noiembrie 2013. Câștigătorul este anunțat aici. Persoana aleasă va fi contactată pe email pentru a își primi premiul.