Articole interesante pentru utilizatorii de Windows - 10 - 16 Octombrie 2016

Săptămâna aceasta am aflat că următoarea actualizare majoră pentru Windows 10 va fi lansată în Martie 2017. De asemenea, pe internet au apărut imagini cu dispozitivul Microsoft Band 3, care a fost anulat de Microsoft, iar jucătorii de Xbox One au acces la foarte multe oferte, până pe 17 octombrie. Pentru a afla mai multe detalii, citește recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Microsoft pregăteşte o nouă actualizare majoră pentru Windows 10 - Cu nume de cod Redstone 2, următoarea actualizare importantă pentru sistemul de operare Windows 10 este aşteptată în luna martie 2017.

FOTO: cum ar fi arătat Microsoft Band 3 - La o eventuală întrebare legată despre cum ar fi arătat următoarea generație , Microsoft Band 3, avem acum un soi de răspuns reprezentat de două fotografii cu un prototip de Band 3, care au ajuns în atenția opiniei publice prin intermediul unui angajat de-al companiei.

Instagram și-a lansat oficial aplicația pentru calculator - Instagram și-a lansat recent aplicația pentru desktop, după ce, în urmă cu câteva luni, rețeaua a devenit disponibilă și pe platforma Windows Mobile.

Vensmile K8 ascunde un PC cu Windows 10 într-o tastatură flexibilă - Vensmile K8 arată ca o tastatură cauciucată, însă ascunde sub touchpad un întreg computer „de buzunar” care rulează sistemul de operare Windows 10.

Jocuri la preț redus via Xbox Live - Microsoft a publicat o listă cu jocuri de Xbox One și Xbox 360 aflate la reducere via Xbox Store. Reducerile sunt valabile până pe 17 octombrie.