Articole interesante pentru utilizatorii de Windows – 26 Octombrie - 1 Noiembrie

Săptămâna aceasta, Microsoft au lansat noi versiuni de test pentru Windows 10 și Windows 10 Mobile, am aflat noi detalii despre viitoarea strategie de upgrade de la Windows 7 și Windows 8.1 și detalii despre o nouă versiune de Skype. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste evenimente, dar și alte știri interesante, citiți recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante de pe internetul românesc

Iată cele mai importante știri ale săptămânii, din universul Microsoft:

Windows 10 devine update recomandat pentru Windows 7,8 și 8.1 - Microsoft a dezvăluit într-un articol publicat pe blogul oficial Windows că, începând de anul următor, noua versiune a sistemului de operare va fi catalogată drept actualizare recomandată și va fi descărcată automat pe computerele și tabletele compatibile care încă rulează Windows 7, 8 sau 8.1.

Îți dai MacBook-ul pe Surface Book? Microsoft vrea să te convingă - Adresându-se unui segment de utilizatori premium cu noul său Surface Book, Microsoft speră să vă convingă să renunțați la MacBook cu un nou sait web. Aflați din această știre ce sunt dispuși să facă.

Până la urmă Surface Mini a fost un zvon adevărat și tableta există - Din presă aflăm nu numai că Surface Phone e în planurile Microsoft ci și că zvonul legat de tableta Surface Mini a fost adevărat și ea există ca produs la Microsoft, doar că nu va deveni unul comercial. Ea ar fi trebuit să fie lansată anul trecut odată cu Surface Pro 3, numai că în ultimul moment s-a decis renunțarea la ea.

Microsoft Arrow, un nou launcher pentru Android inspirat de iOS 9 - Arrow este o aplicație ce permite personalizarea interfeței Android pentru a reflecta mai îndeaproape modul în care folosești telefonul mobil. Acum este disponibilă oficial, putând fi descărcată gratuit din magazinul Google Play.

Windows 10 Insider Preview (PC/Tablet) build 10576 a fost lansat aseară - Un nou build de test Windows 10 pentru PC e lansat în Fast Ring și poate să fie instalat de Windows Insiders. Aflați ce aduce nou din această știre.

Skype 6.5 vine cu filtre video și noi funcții 3D Touch - Utilizatorii de pe iOS și Android au acum acces la Skype 6.5, care adaugă o serie de filtre, nu foarte diferite față de ceea ce se găsește în alte aplicații de acest gen, noi modalități de a gestiona mesajele și conversațiile vechi, alături de alte funcții exclusive celor care au cumpărat deja un iPhone 6S sau 6S Plus.

Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10581 e gata de download în Fast Ring - Gabe Aul de la Microsoft a anunțat încă o actualizare pentru sistemul de operare Windows 10 Mobile. Este vorba de build-ul 10581 Insider Preview care este disponibil pentru download prin Fast Ring. Aflați ce aduce nou din această știre.

Cele mai populare articole pe Digital Citizen

Iată cele mai populare articole publicate de echipa noastră, în luna care tocmai s-a încheiat:

Ce navigator web economisește mai multă baterie în Windows 10? - Am lucrat aproximativ o lună de zile la acest test și rezultatele s-ar putea să vă surprindă.

46 combinații de taste care te vor face mai productiv în Windows 10 - O colecție foarte utilă de scurtături pentru tastatură, care vă vor face mai productivi în lucrul cu Windows 10.

Securitate pentru toți - Recenzie Bitdefender Total Security 2016 - Prima recenzie completă din România pentru noua versiune de produse antivirus Bitdefender.