Articole interesante pentru utilizatorii de Windows - 26 Septembrie - 2 Octombrie 2016

Săptămâna aceasta am aflat că Windows 10 a fost instalat pe 400 de milioane de calculatoare și dispozitive, noi detalii interesante despre planurile companiei pentru viitorul Windows 10 Mobile și vești despre un concurs foarte special în care poți câștiga o consolă Xbox One S Audi R8 Edition. Dacă ți-am stârnit interesul, citește recapitularea acestei săptămâni, pentru a afla ce s-a întâmplat în ecosistemul Microsoft:

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Windows 10 a fost instalat pe 400 de milioane de sisteme - Se pare că expirarea perioadei de upgrade gratuit afectează direct numărul de instalări, Microsoft anunțând că a atins numărul de 400 milioane de calculatoare care rulează Windows 10. Această veste vine la trei luni după atingerea recordului de 350 de milioane.

Windows 10 sporește securitatea și va rula Microsoft Edge într-o mașină virtuală - Următorul update la Windows 10 va pune accent pe securitate și îți va permite să rulezi Microsoft Edge într-o mașină virtuală, evitând atacurile informatice.

Ce pregătește Microsoft în următorul upgrade de Windows 10 Mobile Redstone 2 - Microsoft a oferit informații interesante despre viitorul platformei Windows 10 Mobile, cel puțin la nivel software. După cum deja se specula, compania se va concentra mai mult pe zona Mobile în următorul Windows, aducând funcții noi și extinzându-le pe cele deja existente din zona enterprise.

Google, Facebook și Microsoft își unesc forțele pentru a dezvolta inteligența artificială - Unele dintre cele mai mari nume din sectorul tech își vor uni forțele pentru dezvoltarea inteligenței artificiale.

Xbox One S Audi R8 Edition a fost prezentat - Divizia germană Xbox a deschis un concurs pe Facebook pentru șansa de a câștiga una dintre cele trei console Xbox One S Audi R8 Edition, însoțite de câte un controller căptușit cu piele.

Se pare că Instagram de Windows 10 Mobile a primit opțiunea pinch to zoom - Se pare că cea mai nouă versiune de Instagram din Windows Store pentru Windows 10 Mobile a primit integrarea funcționalității pinch to zoom, prin care se poate mări/micșora poza prin pinch to zoom.

Digital Citizen: Cele mai populare articole ale lunii

Iată cele mai populare articole publicate pe Digital Citizen România, în luna septembrie 2016:

Schimbă limba de afișare a smartphone-ului sau tabletei tale cu Android - Am actualizat un ghid mai vechi de Android pentru a fi la curent cu cele mai noi versiuni ale acestui sistem de operare. Această decizie a crescut popularitatea acestui ghid.

Ghidul de personalizare completă al barei de activități din Windows 10 - Dacă ai Windows 10, citește acest ghid pentru a afla totul despre personalizarea barei de activități, cunoscută în limba engleză drept taskbar.

4 aplicații gratuite pentru citit benzi desenate manga în Windows 10 - Ești geek? Îți plac benzile desenate japoneze? Vrei aplicații gratuite pentru a citi astfel de benzi desenate?