Articole interesante pentru utilizatorii de Windows - 6 - 12 Iunie 2016

Săptămâna aceasta, motorul de căutare Bing a prezis cine va câștiga campionatul european de fotbal precum și faptul că România va ieși din faza grupelor. De asemenea, pe piața locală s-au lansat noi tablete cu Windows 10 și am aflat vești despre proiecte interesante de cercetare, realizate de compania Microsoft. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste evenimente dar și alte știri interesante, citește recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Predicții Bing pentru Euro 2016: România iese din grupe, pierde în fața viitoarei campioane europene - Încă de la începutul Euro 2016 avem lista cu predicții făcute de Bing, de la rezultatele din grupe, la echipele calificate în optimi și apoi finalistele plus campioana Europei.

Allview lansează Wi901N și Wi1001N, două tablete cu Windows 10 - Allview a lansat pe piața din România două noi modele de tablete cu Windows 10, care vin la pachet și cu Microsoft Office Mobile preinstalat.

Cortana a ajuns pe Xbox One, dar doar pentru unii - Pentru momentele în care nu vreți nici măcar să apăsați pe un buton pentru a porni consola Xbox One, acum există Cortana, asistentul virtual al utilizatorilor de Windows.

De azi serviciul Office 365 Planner e disponibil clienților Office 365 - Planner, cunoscut în trecut ca “Highlander”, este o soluție de project management, similară cu Trello. Introducerea Planner în suita Office 365 aduce funcționalități suplimentare de management al proiectelor, pentru zona de business cât și pentru școli sau organizații nonprofit.

Microsoft lansează interfața Outlook pentru ceasurile Android Wear - După lansarea aplicației Outlook cu suport nativ pentru ceasuri inteligente cu Android, compania lansează o interfață completă pentru acestea, centrată în jurul serviciului său de e-mail.

Microsoft află înaintea medicilor dacă suferi de cancer - Oamenii de știință de la Microsoft au demonstrat că, analizând mostre de căutări online, ar putea identifica utilizatorii de internet care suferă de cancer pancreatic chiar înainte să fi primit un diagnostic.

Microsoft Band 2 primește opțiuni extinse de alertare pentru HRM - Microsoft Band 2 a primit o actualizare care permite utilizatorilor să primească notificări în timp real legate de zonele de efort în care se află, pe baza informațiilor HRM preluate de brățară. Opțiunea este foarte bună pentru cei ce se preocupă de sănătatea lor și fac sport în mod regulat, de cele mai multe ori la intensitatea maximă.

Microsoft v-ar putea transforma fotografiile în povești animate - Un nou algoritm de inteligență artificială creat de Microsoft s-ar putea să facă minuni în ceea ce privește transpunerea fotografiilor din vacanță în povești animate sau scurt metraje.

NuAns Neo, un nou smartphone bazat pe Windows 10 Mobile va fi lansat în curând - Smartphone-ul NuAns Neo va fi disponibil la precomandă în cadrul unei campanii Kickstarter începând din această lună, compania producătoare având planuri și pentru lansarea pe piețele internaționale.