Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 1-7 Aprilie

Începând cu această lună vom încerca să vă aducem cele mai interesante articole publicate pe internetul autohton la finalul fiecărei săptămâni, în loc de o dată pe lună, cum a fost până acum. Iată cele mai interesante știri, ghiduri și articole despre Windows, Windows Phone și întreg ecosistemul Microsoft.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Net Applications: cota Internet Explorer reprezinta 55.83% din piata browserelor - Un articol bun, publicat de Device Box, din care aflăm noutăți despre piața browserelor de Internet. Chiar dacă Google Chrome sau Firefox au un cuvânt greu de spus în acest segment, Internet Explorer continuă să dețină un procent foarte mare din cota de piață a navigatoarelor de Internet.

Microsoft se pregătește de tablete de 7 inch cu Windows 8 - Echipa Laptop News a scris despre intenția Microsoft de a lansa tablete de 7 inci cu Windows 8. Aparent, acest sector înregistrează acum cele mai ridicate vânzări și are cel mai mare potențial de creștere.

Primul test Antivirus pe Windows 8 – Ian\Feb 2013 (by AV-Test.org) - Echipa Fara Viruși a fost atentă la un test antivirus, lung și complex făcut de echipa AV-Test.org, cu diverse soluții de securitate ce erau folosite pe Windows 8. Dacă vreți să aflați care sunt cele mai bune soluții de securitate la ora actuală, nu ezitați să citiți acest articol.

Cota Safari reprezinta 61% din piata browserelor mobile - Device Box a revenit la capitolul navigatoare de internet. De data asta este vorba despre navigatoarele pentru telefoanele mobile. Aparent, Safari încă domină în acest segment.

Popularitatea lui Windows Phone este din ce in ce mai mare - O veste bună în ceea ce privește cota de piață a Windows Phone - începe să devină, ușor ușor al treilea cel mai important sistem de operare pentru telefonia mobilă.

Windows Blue ar putea fi lansat ca Windows 8.1 - Windows Blue va fi de fapt Windows 8.1 - o actualizare gratuită pentru Windows 8. Cel mai probabil Windows Blue pentru Windows Phone va fi tot versiunea 8.1.