Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 1 - 7 Decembrie

Cele mai importante știri ale acestei săptămâni sunt despre Windows 10 și programul pentru dezvoltarea și lansarea acestei versiuni. De asemenea, au apărut detalii neoficiale despre următorul terminal de la Microsoft - Lumia 1030. Despre toate astea dar și alte știri interesante, aflați în recapitularea acestei săptămâni:

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii din ecosistemul Microsoft:

Windows 10 – ce urmează în 2015? - Microsoft au făcut publice noi detalii despre Windows 10 și programul de dezvoltare al acestei versiuni. Avem și posibile date de lansare pentru următoarele versiuni de test dar și pentru versiunea finală. Aflați mai multe din acest articol.

Windows 10 primește Cortana: Cum vei interacționa cu asistentul digital - O versiune de test foarte primitivă a început să apară în versiunile noi de test pentru Windows 10. Pentru a afla mai multe despre cum va funcționa, priviți demonstrația de mai jos.

Bing și Yahoo vor șterge link-uri din căutări la cerere - Microsoft susține că a început să accepte astfel de cereri pe Bing încă din luna iulie, însă abia acum a început să răspundă la ele. Deși ambele companii au început de curând să proceseze link-uri nedorite, niciuna nu a dezvăluit condițiile pentru care acceptă eliminarea lor sau care este procesul de validare.

Microsoft Lumia 1030 ar putea fi primul telefon cu cameră de 50 de megapixeli - Au apărut imagini și detalii neoficiale despre următorul telefon cu Windows Phone de la Microsoft - Lumia 1030.

Windows 8.1 în creștere, Windows XP începe să piardă teren - Conform statisticilor Net Marketshare, Windows 8.1 este într-o continuă creștere, în timp ce bătrânul Windows XP începe să piardă utilizatori într-un ritm alert. Se pare că luna noiembrie a fost benefică pentru adopția sistemelor de operare de la Microsoft, acestea fiind predominant în creștere.