Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 10 - 16 Februarie

Săptămâna ce tocmai a trecut este una ciudată cu multe zvonuri și știri nu foarte plauzibile dar foarte populare. De exemplu, se zvonește că Microsoft vor oferi suport pentru rularea de aplicații Android în Windows Phone. Vouă vi se pare ceva plauzibil? Nouă nu dar asta a fost una din cele mai importante știri ale săptămânii.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri și articole ale acestei săptămâni:

Windows 8 vandut in 200 de milioane de licente in primele 15 luni. De ce nu e fail - Aceasta este de departe știrea săptămânii. Unii s-au grăbit să prezică pentru a mia oară moartea Microsoft. Lasând ironiile la o parte, fiecare este liber să interpreteze cum consideră de cuviință. Noi vom face doar o precizare importantă: ce nu se prea spune în presa românească este că aceste numere nu includ licențele vândute clienților de business ai Microsoft.

Noutăți în Windows Phone 8.1 – partea I - Un sumar excelent despre ceea ce va aduce nou Windows Phone 8.1. Abia aștept să fie lansat de către Microsoft.

"Crucișătorul" finlandez: telefonul Nokia cu Android apare cu prețul neoficial - Un zvon tare ciudat, care face puțin sens, reapare în presă. Chiar vor lansa cei de la Nokia un telefon cu Android, fix când se va finaliza achiziția lor de către Microsoft? Pare tare nerealist și sper că va fi doar un zvon fals.

Microsoft, gata să fluture steagul alb? Windows Phone ar putea rula aplicații de Android - O altă speculație ciudată apărută în presa de profil. Nu mi se pare o idee bună ca Microsoft să adopte ecosistemul de aplicații Android. Nu acum când lucrurile încep să meargă bine și platforma crește încet dar sigur.

Google aduce aplicații Windows pe dispozitivele cu sistem Chrome OS - O încercare a Google de a își extinde ecosistemul de aplicații disponibile pe sistemelor lor cu sistemul de operare Chrome.

Sper că v-a plăcut selecția de știri și articole din această săptămână. Dacă aveți orice fel de comentarii, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.