Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 12 - 17 Mai

Săptămâna aceasta vine cu vești bune despre actualizări pentru Windows 8.1 și Outlook.com. De asemenea, s-a anunțat și o versiune nouă de Xbox One iar toți utilizatorii de Windows Phone vor primi versiunea 8.1 începând cu 24 iunie. Pentru a afla mai multe detalii, citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante știri ale acestei săptămâni:

Windows Store are un look nou - În cea mai nouă actualizare pentru Windows 8.1, Microsoft au îmbunătățit interfața Magazinului Windows, pentru a oferi o experiență mai bună când vine vorba de descoperit noi aplicații.

Microsoft îmbunătățește Outlook.com cu filtre avansate, Undo și mesagerie mai simplă - Microsoft au lansat actualizări importante și pentru serviciul de e-mail Outlook.com. Aflați mai multe detalii despre îmbunătățirile aduse din acest articol.

Dupa cum se zvonea, se pare ca Microsoft va anunta si tableta Surface 3 saptamana viitoare - Noi zvonuri spun că săptămâna viitoare Microsoft vor anunța lansarea mai multor tablete Surface, inclusiv un nou Surface 3, pe lângă Surface Mini.

LENOVO LANSEAZĂ THINKPAD 10: TABLETA WINDOWS 8 PENTRU BUSINESS CU ACCESORII INTELIGENTE - Lenovo a anunțat ThinkPad 10, împreună cu o linie de accesorii concepute pentru acest dispozitiv și Windows 8.1. Aflați mai multe din această știre..

Microsoft ieftinește Xbox One, dar scoate Kinect-ul din pachet - Microsoft au anunțat iminenta lansare a unei versiuni de Xbox One fără Kinect, ce va fi cu 100$ mai ieftină decât modelul curent, în speranța de a concura mai bine cu PlayStation 4. În plus, au anunțat și schimbări la nivelul programului Xbox Live Gold, ce permit utilizatorilor să folosească aplicații gen Internet Explorer, Skype sau Netflix, fără a avea un plan Xbox Live Gold.

Windows Phone 8.1 va fi disponibil publicului larg pe 24 iunie - S-a anunțat data de la care Windows Phone 8.1 va începe să fie disponibil utilizatorilor de Windows Phone 8. În funcție de telefon și serviciul de telefonie mobilă folosit, veți avea acces la această actualizare foarte aproape de data respectivă ori câteva luni mai târziu. Partea bună este că toți utilizatorii de Windows Phone 8 vor primi această actualizare la un moment dat.

Sperăm că v-a plăcut recapitularea acestei săptămâni. Dacă aveți comentarii sau întrebări, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.