Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 12 - 18 Ianuarie

Cele mai importante știri ale săptămânii din universul Microsoft sunt despre suportul oficial pentru Windows 7, Windows 10 și prezentarea care va avea loc săptămâna viitoare, în care vom afla mai multe detalii despre ce va aduce nou această versiune. De asemenea, s-au anunțat noi terminale Lumia, la prețuri mai mici ca niciodată. Pentru a afla mai multe detalii, citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii din ecosistemul Microsoft:

Contrar știrilor alarmiste, Windows 7 nu a murit și nici nu a rămas fără suport - Dacă ai citit în ultimele zile titlurile alarmiste ale multor publicații românești, ai aflat probabil că s-a terminat cu Windows 7 și că nu mai ai ce face, trebuie să treci la Windows 8.1. Nimic mai neadevărat, Windows 7 e bine, sănătos și mai are ani buni în față. Echipa go4it explică pe îndelete.

Microsoft a lansat update-uri firmware pentru toate modelele Surface Pro - După o pauză de sărbători, Microsoft a lansat update-uri firmware pentru toate cele trei generații de tablete Microsoft Surface Pro, cele mai multe destinate Surface Pro 3. Aflați ce oferă aceste actualizări din acest articol.

Evenimentul Microsoft despre Windows 10 va fi transmis live - Mult mediatizatul eveniment de prezentare a noutăților legate de Windows 10 va fi transmis live de către Microsoft pe 21 ianuarie, ora 19:00. Cei de la Microsoft au creat o pagină specială pentru eveniment și vor face live streaming.

Microsoft a anunțat Lumia 435 și Lumia 532, cele mai ieftine telefoane din gama Lumia - Microsoft au anunțat noi terminale Lumia, la prețuri și mai mici decât modelele anterioare. Aflați mai multe despre ele din această știre.

Microsoft extinde actualizarea Lumia Denim: Care sunt cele mai importante noutăți [VIDEO] - Actualizarea Lumia Denim va veni în săptămânile următoare pentru toate telefoanele Lumia. Aflați ce aduce nou din această știre.

Samsung ar putea lansa noi smartphone-uri cu Windows Phone în 2015 - O veste bună pentru ecosistemul Windows Phone vine de la Samsung - compania și-a declarat interesul de a crea noi dispozitive cu acest sistem de operare.