Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 13 - 19 Octombrie

Săptămâna aceasta Microsoft a anunțat faptul că Windows 10 Technical Preview are deja 1 milion de testeri - un număr de-a dreptul impresionant. De asemenea, s-a lansat și o nouă aplicație video bazată pe arhitectura Skype - Skype Qik. Pe piața locală a fost lansată o nouă tabletă cu Windows 8.1 și o configurație hardware destul de solidă la un preț bun. Aflați mai multe detalii din recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

Windows 10 Technical Preview are deja 1 milion de insideri si probabil tot atatea instalari - Microsoft a anunțat că au deja 1 milion de testeri pentru versiunea Windows 10 Technical Preview. Un număr de-a dreptul impresionant.

Caracteristici Windows 10: linia de comandă – trucuri noi - situl Windows fără limite prezintă câteva trucuri noi care vor funcționa în Linia de comandă din Windows 10.

Prestigio Visconte a ajuns la generatia a treia de tablete - producătorul de tablete și smartphone-uri Prestigio anunță lansarea în România a tabletei Prestigio Visconte 3. Aflați mai multe despre specificațiile ei din acest anunț.

Skype Qik este o aplicație de mesagerie prin clipuri video - Microsoft a anunțat o nouă aplicație de mesagerie video, bazată pe arhitectura Skype. Se numește Skype Qik și puteți afla mai multe despre ea din această știre și din clipul de prezentare de mai jos.

Update-ul lunii octombrie disponibil acum pentru Xbox One - o nouă actualizare pentru Xbox One aduce îmbunătățiri ale interfeței cu utilizatorul, noi facilități, precum și posibilitatea de a viziona filme în format MKV.

Minisistemul de gaming ASUS ROG GR8 este acum lansat oficial - ASUS au anunțat lansarea minisistemului de gaming ROG GR8. Aflați mai multe despre specificațiile sale oficiale din această știre.