Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 15 - 21 Decembrie

A venit momentul pentru ultima recapitulare din acest an ale celor mai importante știri din universul Microsoft pentru consumatori. Noi vom lua o pauza și vom reveni la începutul lui 2015. În acest ultim episod veți găsi vești interesante despre OneDrive, Skype Translator, Windows 10 și alte subiecte. Nu ezitați să îl citiți.

Articole interesante de pe internetul românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii, din ecosistemul Microsoft:

Microsoft renunță la Browser Choice - Microsoft a pus la dispoziție actualizarea Alegere browser în concordanță cu o decizie emisă de Comisia Europeană în decembrie 2009. Obligațiile impuse de respectiva decizie au expirat, iar ca urmare, actualizarea Alegere browser nu va mai fi livrată noilor utilizatori.

Liber la Sway: prezentari deosebite, pentru toata lumea - serviciul Sway pentru realizarea deprezentări într-o manieră simplă și personală a devenit accesibil tuturor, fără să mai fie nevoie de invitație. Asta nu înseamnă că a ieșit încă din stadiul de teste.

OneDrive va oferi stocare pentru fișierele audio personale și le va integra în Xbox Music - conform unor informații neconfirmate, OneDrive va deveni și mai atrăgător în curând prin implementarea unui suport complet pentru stocarea muzicii și prin integrarea cu aplicația Xbox Music.

Skype Translator revoluționează comunicarea: Traduce în timp real ce vorbim - Skype introduce Translator și duce comunicarea între oameni la un nou nivel. Deocamdată are un număr limitat de limbi și funcționalități, dar potențialul este imens.

Windows 10 Build 9901 include noutăți și schimbări interesante - Versiunea neoficială Windows 10 Build 9901 a apărut pe Internet, iar aceasta include deja o parte dintre surprizele pe care Microsoft ni le pregătește pentru luna viitoare. Aflați mai multe detalii din această știre.

Microsoft dorește să discute despre PC Gaming în ianuarie - Această discuție va avea cel mai probabil loc cu ocazia prezentării noutăților ce vor fi aduse de Windows 10, ce este programată pentru 21 ianuarie 2015. Pe lângă Windows 10, vor fi prezentate toate beneficiile lui DirectX 12, care va putea lucra mult mai aproape cu partea hardware, astfel obținând mai multă putere de procesare și un consum de curent semnificativ mai mic decât în trecut.

Microsoft se concentrează pe dispozitive low-end: nu va lansa un telefon de top până în toamnă - Microsoft se concentrează pe dispozitivele din categoria entry-level și va mai fi ceva timp până când aceștia vor lansa un nou flagship Lumia.