Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 15 - 21 Septembrie

Săptămâna aceasta Microsoft a lansat o tastatură portabilă pentru dispozitive mobile și a mărit spațiul gratuit din OneDrive. În plus au apărut și imagini cu noua versiune de Office. Aflați mai multe detalii din recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

Ofertă specială la OneDrive – cum să ai 30 de GB gratuit în Cloud - Utilizatorii OneDrive au primit o ofertă limitată de 30 GB spațiu de stocare gratuit, în lumina lansării noilor telefoane inteligente de la Apple.

Primele imagini cu Microsoft Office 16 - Microsoft testează o nouă versiune de Office, ocazie cu care au ajuns pe internet și o serie de imagini cu noua interfață.

Flipboard pentru Windows Phone e in Store, in stadiul de private beta - Populara aplicație Flipboard a ajuns acum și pe Windows Phone. Momentan este în stadiul private beta. Așteptăm să o vedem lansată oficial pentru toți utilizatorii.

Windows 9 va oferi suport pentru rezoluții până la 8K și scalare DPI mai bună - Se pare că pe următoarea versiune de Windows vom vedea rezoluții mult mai mari decât în prezent și o scalare mult mai eficientă. Se anunță suport pentru rezoluții 8K, în timp ce Windows 8.1 suportă rezoluții până la 4K.

Bye-bye Nokia.com! Microsoft lansează un site oficial post Nokia pentru smartphone-uri - Microsoft renunță la brandul Nokia și odată cu asta lansează și un site propriu pentru telefoanele inteligente, numit Microsoft Devices. Interesant este că pe site nu vedem produse din gama Surface.

Allview lansează tableta Impera i10G; vine la pachet cu un display QXGA de 9.7 inch și rulează Windows 8.1 - Brașovenii de la Allview vor lansa o nouă tabletă cu Windows 8.1 with Bing, denumită Impera i10g. O puteți pre-comanda la prețul de 1249 lei.

Microsoft crește productivitatea pe telefoane și tablete cu Universal Mobile Keyboard - Microsoft a lansat o tastatură portabilă compatibilă cu iOS, Android și Windows. Dispozitivul dispune de un comutator pentru alternarea între platforme și va fi disponibil din luna octombrie la prețul de 80 de dolari.