Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 16 - 22 Decembrie

Se apropie Crăciunul și, cum era de așteptat, nu s-au întâmplat prea multe în această perioadă. Cu toate astea, am reușit să găsim câteva știri și articole interesante, ce merită citite. Avem inclusiv o comparație exhaustivă legată de calitatea camerelor foto de pe telefoanele deștepte și cea a camerelor foto digitale.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Windows Phone 8.1 aduce Cortana și centru de notificări - Au apărut alte vești despre ce va aduce nou actualizarea Windows Phone 8.1, în primăvara lui 2014.

Winamp moare, dar nu se predă: AOL negociază vânzarea programului - Deși am trecut de 20 Decembrie, Winamp încă nu a murit și este disponibil spre download. În plus, mai multe zvonuri au apărut conform cărora AOL este foarte aproape de a finaliza o întelegere cu o altă companie, pentru vânzarea Winamp.

Cum creeaza oricine o aplicatie METRO de Windows 8.1? Folosind Project Siena - Microsoft a lansat o aplicație în stadiul beta, prin care oricine poate crea aplicații pentru Windows 8.1, fără cunoștințe de programare.

WhatsApp aduce sfârșitul SMS-ului și o face cu sute de milioane de utilizatori - Deși titlul acestei știri este unul foarte tabloid, articolul în sine împărtășește vești bune despre WhatsApp și modul în care a evoluat această aplicație.

REVIEW Transformer Book T100 – La limita dintre tabletă și netbook, Asus ne învață diferența dintre ieftin și low-end - O recenzie a unui dispozitiv excelent cu Windows 8.1, creat de Asus, disponibil și în România la un preț foarte accesibil.

Smartphone vs camera foto – studiu - Un studiu foarte detaliat și interesant despre calitatea camerelor foto din telefoanele mobile ale anului 2013 și camerele foto digitale. Sunt camerele foto de pe telefoanele moderne chiar atât de bune precum spun unii?

Sperăm că v-a plăcut selecția acestei săptămâni. Dacă aveți întrebări ori comentarii, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.

Sărbători fericite

La finalul acestui episod, vă urăm "Crăciun Fericit!". Să fiți alături de oameni frumoși, să vă simțiți bine și să uitați de griji și probleme.

ΔΔΔ

Noi vom lua o mică vacanță și vom publica foarte puține articole până în a doua săptămână din 2014. Să ne revedem cu bine pe 7 Tutoriale.