Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 17 - 23 Februarie

Cei de la Microsoft au avut o săptămână foarte plină: au relansat două produse importante, dându-le nume noi precum și noi caracteristici iar CEO-ul lor a dat primul său interviu pentru presă, din noua sa poziție. Nokia au venit și ei cu vești despre lansări interesante. Pentru a afla mai multe detalii, nu ezitați să citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante vești ale săptămânii, din ecosistemul Microsoft:

E oficial OneDrive inlocuieste SkyDrive - Microsoft își redenumește serviciul SkyDrive în OneDrive și oferă prețuri mai bune și noi caracteristici. Dacă vreți să vă înscrieți pe noul serviciu, folosiți această legătură și veți primi un bonus de 0.5 GO spațiu de stocare gratuit.

Ce noutăți aduce Office Online ? - Microsoft au făcut încă un pas bun: au redenumit Office Web Apps în Office Online, au creat un portal special pentru acest serviciu gratuit și l-au integrat mai bine cu restul serviciilor Microsoft, inclusiv cu Outlook.com. Aflați mai multe din această scurtă prezentare.

Lecțiile pe care le-a învățat noul director Microsoft de la Gates și Ballmer - Satya Nadella a dat primul său interviu pentru presă, din noua sa postură de CEO Microsoft. Echipa Adevărul Tech a tradus în română acest interviu, publicat de The New York Times.

General Manager Microsoft in vizita la Bucuresti. Care sunt informatiile cheie? - Tim O'Brien - unul din managerii importanți ai Microsoft, a venit în România și a avut o întâlnire cu presa locală. La această întâlnire sa discutat mult despre ceea face Microsoft atât pe segmentul de business cât și pe cel consumer.

Nokia HERE Maps va fi disponibila gratuit in Windows Store pentru toate aparatele Windows 8.1 si RT - Nokia vor oferi în mod gratuit aplicația lor pentru hărți, pe toate PC-urile și dispozitivele cu Windows 8.1. O veste de-a dreptul excelentă!

Nokia Treasure Tag sau cum sa NU pierzi obiectele importante - Nokia au anunțat lansarea unui accesoriu foarte interesant pentru telefoanele Nokia Lumia, ce te ajută să nu-ți mai pierzi cheile ori portofelul. Abia așteptăm să fie disponibil și în România, pentru a îl testa în detaliu.

Video: Action Center de pe Windows Phone 8.1 in actiune - S-au publicat pe internet câteva clipuri care arată viitorul Action Center din Windows 8.1. Merită vizionate dacă aveți un Windows Phone.

Microsoft anunță Xbox One Media Remote - Microsoft au confirmat lansarea oficială a unei telecomenzi pentru Xbox One, începând cu Martie 2014.

Sper că v-a plăcut selecția de știri și articole din această săptămână. Dacă aveți orice fel de comentarii, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.