Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 17 - 23 Martie

Săptămâna ce se încheie astăzi a fost dominată de știrile despre Office, Windows Phone și Xbox One. Avem vești bune din partea diviziei Office ce au anunțat că OneNote a devenit un produs gratuit. În plus, Xbox One va fi lansat în 26 de țări dar nu și în România. Vedeta știrilor locale a fost Windows Phone prin faptul că a ajuns a doua platformă de telefonie, ca vânzări în România anului 2013. Pentru a afla toate astea dar și alte lucruri interesante, citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii ce tocmai s-a încheiat:

Vânzările de smartphone-uri cu Windows au fost peste iPhone în România în 2013 - Săptămâna a început cu vești bune despre vânzările Windows Phone în România, în anul 2013.

De azi OneNote 2013 este gratuit - O veste bună pentru toți cei care își doresc o aplicație pentru luarea de notițe și sincronizarea lor pe mai multe dispozitive. OneNote 2013 de la Microsoft a devenit gratuit!

OneNote a devenit gratuit pentru Mac OS X si Windows, completand Android, iOS si Windows Phone. Descarcati-l acum! - Dacă aveți un Mac acasă ori la muncă, acum puteți instala și folosi OneNote pentru a lua și sincroniza notițe cu alte dispozitive.

DirectX 12 promite jocuri mai arătoase și mai bine optimizate fără actualizări de hardware - Microsoft au lansat primele detalii despre viitoarea lor platformă pentru dezvoltarea de jocuri - DirectX 12. Ea va oferi suport pentru PC-uri, console, tablete și smartphone-uri. O premieră în lumea jocurilor.

Xbox One nu va fi lansată oficial în România nici în acest an - Microsoft au anunțat că în Septembrie 2014 Xbox One va fi lansat oficial în 26 de țări. Din păcate România nu este pe listă în timp ce vecinii noștri din Ungaria sunt. Asta deși țara noastră are o populație mai mare iar Xbox 360 este cea mai bine vândută consolă din România. Păcat!

Se pare ca Microsoft va prezenta la BUILD 2014 versiunea internationala a Lumia Icon (930) si Lumia 630 - Următoarele telefoane Nokia Lumia vor fi prezentate la conferința BUILD de luna viitoare.

Telefoanele cu două sisteme de operare, un vis îndepărtat. Huawei renunță la smartphone-ul Android-Windows Phone - Se pare că presiunile venite din partea Google și Microsoft dau roade și Huawei nu vor mai lansa telefoane cu două sisteme de operare: Android și Windows Phone.

Microsoft și-a căutat turnătorii în mailul privat al unui blogger. Cum justifică gigantul american încălcarea intimității? - O poveste ce a generat multă vâlvă în presa internațională: Microsoft au prins un angajat care oferea informații secrete presei, accesând contul de Hotmail al unui blogger. Aflați mai multe despre ceea ce s-a întâmplat, din această știre.

Cam atât pentru sumarul acestei săptămâni. Sperăm că v-a plăcut acest episod.