Articole interesante pentru utilizatorii de Windows – 2 - 8 Martie

Săptămâna aceasta, Microsoft au făcut multe anunțuri importante în cadrul evenimentului Mobile World Congress de la Barcelona. Noi am făcut o recapitulare a celor mai importante știri. Nu ezitați să le citiți pentru a afla detalii despre ultimele noutăți marca Microsoft:

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

MWC 2015 – Microsoft anunță Universal Foldable Keyboard - Microsoft Universal Mobile Keyboard este o tastatură pliabilă Bluetooth pentru Windows, Android și iOS prezentată la Mobile World Congress 2015 de Microsoft.

Microsoft a anunțat Lumia 640 și Lumia 640 XL: modele de 5 și 5,7" pentru gama intermediară - Microsoft au lansat la Mobile World Congress 2015 două noi terminale Lumia. Aflați mai multe despre configurația lor, din această știre.

Următorul update major de Windows Phone 8.1 este gata - Fără surle și trâmbițe, Windows Phone 8.1 a beneficiat zilele trecute de al doilea update important ,,din carieră”, fiind preinstalat pe noile Lumia 640 și Lumia 640 XL. Aflați câteva detalii despre ce va avea de oferit, din această știre.

Oficial: Toți utilizatorii de Windows Phone 8.1 vor rula Windows 10 - Dacă aveți un smartphone cu Windows Phone 8.1 și erați curioși dacă veți putea face tranziția la Windows 10, răspunsul oficial este da.

Free download: public preview pentru Microsoft Office 2016 for Mac - Microsoft au lansat programul Public Preview pentru Microsoft Office 2016 pentru Mac, prin care orice utilizator interesat poate să descarce pachetul și să îl instaleze/folosească.

Video: cum merge Cortana pe Windows in noul browser Spartan - WinBeta a reușit să facă rost de un build de Windows 10 cu Spartan și Cortana și a făcut un material video detaliat în care aflăm mai multe despre integrarea dintre cele două produse.

Microsoft va oferi suport wireless PC pentru Xbox One Controller - Microsoft a anunțat recent că până la sfârșitul anului va oferi o soluție elegantă pentru gamerii PC care doresc să folosească controllerul Xbox One.

MWC – Parteneriat Microsoft – Telekom pentru promovarea de produse și servicii în Europa - O veste fantastică pentru utilizatorii de servicii Microsoft de la noi este proaspătul acord încheiat la MWC de Microsoft cu Deutsche Telekom. Este vorba despre un parteneriat care va include toate țările din Europa, în care Deutsche Telekom este prezent, inclusiv România.