Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 20 - 26 Octombrie

În această săptămână, Microsoft au anunțat ultimele rezultate financiare din trimestrul ce tocmai s-a încheiat iar rezultatele lor au fost peste așteptări. De asemenea, au oferit și un nou build de test pentru Windows 10 ce aduce câteva noi facilități interesante. Pentru ca lucrurile să devină și mai interesante, au anunțat oficial că renunță la brandul Nokia pentru smartphone-uri și vor lansa terminale noi sub brandul Microsoft Lumia. Mai multe detalii precum și alte știri interesante, găsiți în recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

Microsoft în primul trimestru fiscal 2015: venituri în creștere susținute de performanța Lumia și Surface - Microsoft au făcut publice rezultatele financiare pentru cel mai recent trimestru fiscal. Cifrele sunt peste așteptări iar acțiunile la bursă ale companiei au atins noi recorduri. Mai multe detalii în această știre.

- Microsoft au anunțat că renunță la brandul Nokia pentru Microsoft Lumia. De asemenea, au oferit și informații despre limbajul de design ce va fi folosit pentru Microsoft Lumia.

Ce e nou în Windows 10 build 9860? - Microsoft au lansat un nou build de test pentru Windows 10. Aflați ce noutăți aduce din această prezentare.

Windows 10 suportă nativ fișierele video MKV - O nouă caracteristică a celui mai recent build de test pentru Windows 10 este faptul că sistemul de operare are acum suport nativ pentru formatul video MKV. O veste excelentă pentru amatorii de filme HD.

Clientul Skype de Windows Phone primeste instrumente de desenare si optimizare de performanta - Skype pentru Windows Phone are o nouă versiune ce include noi facilități pentru realizarea de desene și partajarea lor cu cei cu care discutați.

Ce va conține update-ul din noiembrie pentru Xbox One - Microsoft au oferit câteva detalii despre ceea ce va conține actualizarea pentru Xbox One din luna noiembrie a acestui an.