Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 21 - 27 Aprilie

În această săptămână Microsoft a încheiat achiziția Nokia. Acest eveniment a fost cap de afiș pe multe situri despre tehnologie deoarece această achiziție transformă Microsoft într-un jucător foarte important și pe piața de hardware. În plus, Microsoft și-au anunțat ultimele rezultate financiare iar Microsoft România a confirmat că Windows Phone a devenit a doua cea mai folosită platformă mobilă din România. Pentru a afla mai multe despre aceste evenimente, nu ezitați să citiți sumarul acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante știri ale acestei săptămâni:

Astăzi s-a încheiat achiziția Nokia Devices de către Microsoft; Ce înseamnă tranzacția de 7.2 miliarde de dolari - Cea mai importantă știre a acestei săptămâni: Microsoft au finalizat achiziția Nokia. Aflați mai multe detalii din această știre.

Noua cadență nouă de la Microsoft pentru Windows: o dată pe an nu este suficient - O știre foarte importantă care a fost ignorată de presa românească: Microsoft accelerează și mai mult procesul de dezvoltare al Windows și vor veni cu o nouă actualizare importantă în august ori septembrie 2014.

Microsoft România: Windows Phone este pe locul doi în țară, depășind Apple - O veste excelentă comunicată săptămâna aceasta de Microsoft România: Windows Phone a devenit a doua platformă mobilă din România, după Android, depășind iOS.

Microsoft publică oficial rezultatele financiare obținute în trimestrul 3 din 2014 - Microsoft au făcute publice rezultatele financiare din ultimul trimestru. Aflați mai multe despre structura veniturilor lor, din această știre.

De luni începe "Microsoft Focus" - De luni începem un podcast bilunar, împreună cu prietenul nostru Cosmin Tătaru de la Windows fără Limite. Aflați mai multe din acest anunț.

Xbox One va fi lansat în Japonia din 4 septembrie - Au apărut noi detalii despre următorul val de lansări oficiale pentru Xbox One.

Acestea au fost cele mai importante știri ale săptămânii despre universul Microsoft. Sperăm că le-ați găsit interesante.