Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 23 - 29 Septembrie

Compania Microsoft a avut o săptămînă bogată în știri și evenimente. S-a anunțat lansarea următoarei generații de tablete Surface, Steve Ballmer a ținut discursul de rămas bun după ce s-a anunțat plecarea sa în următoarele luni, Bill Gates a fost invitat la Harvard pentru o discuție interesantă și noi zvonuri au apărut despre ce pregătește Microsoft în viitorul apropiat. Pentru toate acestea și nu numai, citiți episodul acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Ca de obicei, începem cu cele mai interesante articole despre Microsoft și produsele sale:

Totul despre Surface 2 – specificații și prețuri, accesorii - Microsoft a anunțat tabletele Surface 2 și faptul că vor fi lansate odată cu Windows 8.1, luna viitoare. Situl Windows fără limite a publicat lista completă a specificațiilor, prețurile, accesoriilor, etc. Este poate cea mai completă prezentare de pe internetul românesc.

Steve Ballmer, finalul: șeful Microsoft a plecat în lacrimi și pe coloana sonoră din filmul "Dirty Dancing" - Steve Ballmer a avut un discurs de rămas bun de-a dreptul emoționat. Clipul poate fi urmărit aici: Exclusive video: Steve Ballmer's intense, tearful goodbye to Microsoft.

Vești bune: Microsoft unifică magazinele de aplicații Windows și Windows Phone - Microsoft va face curând încă un pas spre viziunea lor de a construi un singur sistem de operare pentru toate dispozitivele. În curând vor unifica magazinele Windows și Windows Phone.

Bill Gates: Ctrl+Alt+Del a fost o greseala - Un element amuzant într-un interviu dat de Bill Gates la Harvard. Interviul este unul relaxat și foarte interesant. Merită urmărit. Îl puteți viziona mai jos.

Microsoft țintește "jocurile din nori". A testat cel mai nou joc al său pe cel mai slab smartphone cu Windows Phone 8 - Zvonuri interesante despre ce mai pregătește Microsoft în zona jocurilor.

Cele Mai Populare Articole de pe 7 Tutoriale

La final, iată și cele mai populare trei articole publicate de echipa noastră, în Septembrie 2013:

Cum se instalează Windows 8.1 RTM în limba Română - Un ghid complet, pas cu pas, despre cum se instalează Windows 8.1, versiunea în limba română.

Microsoft Office Professional 2013 Step by Step - A treia carte a echipei 7 Tutoriale - Anunțul cele de-a treia cărți publicate de echipa noastră s-a dovedid a fi interesant pentru mulți dintre cititorii noștri. Sperăm că unii dintre voi au și cumpărat cartea. :)

Prezentare Windows 8: Personalizează Ecranul Start & Ecranul de Blocare - Un ghid complet, util pentru cei care doresc să personalizeze modul în care arată Windows 8.