Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 23 Februarie - 1 Martie

În această săptămână am aflat că cei de la Microsoft au creat o pagină prin intermediul căreia utilizatorii de licențe Windows 7 pot obține un kit original de instalare, Cortana a ghicit aproape toți câștigătorii premiilor Oscar de anul acesta iar noul smartphone Microsoft Lumia 435 este disponibil în România. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste evenimente dar și alte știri interesante, citiți recapitularea acestei săptămâni:

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

Cortana, cea mai bună prietenă a împătimiților de pariuri? Cum a prezis Oscarurile de anul acesta - Cortana, asistenta virtuală creată de către cei de la Microsoft, a dovedit încă o dată, că are stofă de clarvăzătoare. Cortana și-a pus la încercare talentele cu ediția de anul acesta a premiilor Oscar și a ghicit majoritatea câștigătorilor.

Descărcați legal kitul Windows 7 de la Microsoft - Microsoft a creat pagina "Microsoft Software Recovery” , prin intermediul căreia, utilizatorii de licențe Windows 7 pot obține un kit original în format ISO, pentru a crea un kit de instalare pe PC-urile proprii.

Office 365 disponibil la nivel mondial, gratuit pentru elevi si studenti - Microsoft a anunțat că toți elevii și studenții care fac parte din instituții de învățământ acreditate, pot să își ceară licențele de Office 365 și să instaleze pe propriile sisteme pachetul Microsoft Office.

Microsoft Lumia 435 disponibil în România - Cel mai nou membru al familei de dispozitive Lumia, modelul 435 este acum disponibil și în România. Acesta este primul dispozitiv din seria de smartphone-uri Lumia 400 și totodată cel mai ieftin din oferta Microsoft.

Microsoft elimină chat-urile Google și Facebook din Outlook.com, recomandă Skype - Microsoft renunță la intregrarea serviciilor de chat Google și Facebook din saitul Outlook.com.

Lumia 635 cu 1GB RAM confirmat - Zvonuri circulau cum că Lumia 635 va avea doar 1GB RAM și, din păcate, s-au adeverit, acesta urmând să fie disponibil doar pe anumite piețe globale.

Un nou update la Microsoft Band face brățara inteligentă mai utilă - Printr-un nou update lansat pentru Microsoft Band, brățara inteligentă devine subit mai utilă pentru cei care o au sau vor să o achiziționeze. Aflați mai multe despre noutățile aduse de această actualizare, din această știre.

Cele mai populare articole de pe 7 Tutoriale

Iată și cele mai populare articole publicate de echipa noastră în Februarie 2015:

9 Sfaturi pentru utilizarea eficientă a barei de activități din Windows - Un articol care vă arată cum să folosiți cât mai eficient bara de activități din Windows.

4 Motive pentru care trebuie să utilizezi mai mult de o partiție pe calculator - Un articol de opinie care încearcă să vă convingă să creați mai mult de o partiție pe caculatorul vostru.

Top 10 cele mai bune screensavere pentru Windows - Un top cu cele mai bune economizoare de ecran găsite de noi pe internet. Unele dintre ele s-ar putea să vă placă.