Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 24 - 30 Noiembrie

Cele mai importante știri ale săptămânii din universul Microsoft au fost despre Windows 10 și Skype: au apărut noi informații despre următoarea versiune de Windows dar și actualizări importante pentru serviciul Skype. Aflați detaliile necesare dar și alte știri interesante, din recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii din ecosistemul Microsoft:

Windows 10 Consumer Preview va fi prezentat la finele lui ianuarie 2015 - Potrivit unor surse apropiate Microsoft, compania va prezenta Windows 10 Consumer Preview la sfârșitul lunii ianuarie, după Consumer Electronics Show. Mai multe detalii în această știre.

Windows 10 va oferi un magazin digital Windows Store mult îmbunătățit - Microsoft a promis că Windows 10 va oferi foarte multe îmbunătățiri, iar printre acestea se numără și consolidarea Windows Store într-un produs apt și pentru mediul business.

Windows 10 sare de la versiunea internă 6.4 la 10 - Microsoft a confirmat pe site-ul MSDN că Windows 10 sare de la versiunea internă 6.4 la 10. Compania a decis să alinieze numele produsului cu versiunea internă, pentru prima oară de la mijlocul anilor 90 încoace. Aceasta este o decizie importantă, pentru că are efecte asupra compatibilității aplicațiilor, posibil și asupra saiturilor.

Microsoft te lasă de acum să vorbești direct în Office Online - O parte importantă dintre utilizatorii de Office Online au primit o veste foarte bună de la Microsoft prin introducerea în aplicațiile web de Word și PowerPoint a unei funcționalități de chat bazate pe Skype.

Cât de ieftină poate deveni o tabletă compactă Windows? 60 de dolari, zice WinBook - În vara acestui an, un producător chinez a adus la COMPUTEX o tabletă Windows care avea un preț atrăgător de numai 99 de dolari. După mai puțin de jumătate de an, un alt producător chinez ne arată că prețurile pot scădea și mai mult și a anunțat o tabletă Windows 8.1 cu ecran de 7" care are un preț de numai 60 de dolari.

Skype permite de acum multitasking pe telefoanele Android - Microsoft au lansat de curând una dintre cele mai râvnite actualizări pentru Skype, pe telefoanele de pe piață care rulează Android. Aflați mai multe detalii despre ce are de oferit din această știre.

Cele mai populare articole de pe 7 Tutoriale

la final, vrem să recapitulăm cele mai populare articole publicate de echipa noastră în noiembrie:

Review Nokia Lumia 735 - Merită să cumpăram smartphone-ul pentru selfie-uri? - Am fost printre primii din România care au testat smartphone-ul pentru selfie-uri de la Nokia. Aflați mai multe despre acest produs din recenzia noastră.

Cum actualizezi BIOS-ul plăcii de bază al calculatorului, în 5 pași - Un ghid foarte util pentru orice utilizator de PC-uri.

Review Nokia Lumia 830 – Un Windows Phone performant și accesibil - Am testat în premieră pentru România și cel mai bun terminal Windows Phone al anului - Lumia 830. Aflați de ce spunem asta, din această recenzie.