Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 24 Februarie - 2 Martie

Știrile din săptămâna ce tocmai s-a încheiat a fost dominată de evenimentul Mobile Word Congress din Barcelona, unde s-au lansat multe telefoane mobile și tehnologii aferente. De aceea, în episodul acestei săptămâni avem câteva știri interesante despre Nokia și Windows Phone. Pentru a afla mai multe, citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Să începem cu cele mai interesante știri ale săptămânii:

Julie Larson-Green trece de la device-uri la servicii - Imediat ce achiziția Nokia va fi finalizată, Stephen Elop va deveni noul șef al diviziei de Dispozitive din cadrul Microsoft, divizie ce va include și telefoanele Lumia. El îi va lua locul lui Julie Larson-Green.

MWC 2014: Nokia imită modelul Amazon și pune Android pe telefoanele sale. Cum va funcționa însă platforma Nokia X - Nokia lansează o gamă ciudată de telefoane cu sistemul de operare Android, dar cu servicii Microsoft și nu Google. Aflați mai multe din acest articol.

Cum plănuiește Microsoft să muște din cota de piață Android. Detalii oficiale despre Windows Phone 8.1 - Noi detalii despre ce va aduce nou Windows Phone 8.1: o listă mult mai largă de parteneri care vor lansa telefoane cu Windows Phone 8.1 (inclusiv LG, Lenovo sau ZTE), posibilitatea de instala acest sistem de operare într-o configurație dual-boot pe telefoane cu Android, suport pentru dual-sim și multe alte lucruri interesante.

DOWNLOAD – Microsoft începe livrarea Office 2013 SP1 - Microsoft au lansat fără prea multă fanfară primul Service Pack pentru Office 2013. Aflați mai multe despre această actualizare și ceea ce oferă, din acest articol.

Video: viitorul IE 11 in actiune pe Windows Phone 8.1 - Alte noutăți despre Windows Phone 8.1 - de data asta despre viitoarea versiune de Internet Explorer.

Cele Mai Populare Articole de pe 7 Tutoriale

La finalul acestui episod vă recomandăm cele mai populare ghiduri publicate pe situl nostru, în februarie 2014:

Ce navigator de Internet economisește mai multă baterie în Windows? - Un test ce măsoară ce navigator de Internet economisește mai multă energie. Util de știut când ai un laptop ori o tabletă cu Windows și o baterie slabă.

Cine a încercat să vă spargă contul Microsoft? Când? Unde? Au reușit? - Un ghid de securitate pentru utilizatorii de conturi Microsoft. Dacă folosiți Windows 8, Windows Phone sau un cont de email Microsoft, este foarte important să îl citiți.

Ce sunt ReadyBoost și SuperFetch? Cum să le folosești în Windows - Acest ghid prezintă două tehnologii mai puțin cunoscute, prezente în toate versiunile moderne de Windows și cum te pot ajuta ele să crești performanța sistemului tău.

Sperăm că v-a plăcut selecția de articole de săptămâna aceasta. Dacă aveți întrebări ori comentarii despre oricare din articolele incluse în acest episod, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.