Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 26 Mai - 1 Iunie

Săptămâna aceasta Microsoft au demonstrat viitorul lor sistem de traducere în timp real al conversațiilor, pentru Skype. Este de-a dreptul revoluționar și merită să vă uitați la clipurile video publicate cu această ocazie. În plus, au apărut noi vești bune despre Windows Phone, precum lansarea unei aplicații de management al fișierelor. Pentru a afla mai multe, nu ezitați să citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante știri ale acestei săptămâni:

Demo: Skype va primi functii de traducere a conversatiei in timp real prin Translator - Cel mai tare eveniment al săptămânii în ecosistemul Microsoft a fost demonstrația oferită de Microsoft pentru viitorul lor sistem de traducere în timp real al conversațiilor pe Skype, sistem ca va fi disponibil pentru Windows 8.1 până la finalul lui 2014. Vedeți mai multe în clipul de mai jos și în articolul recomandat de noi.

Cum vrea Microsoft să cucerească lumea gadgeturilor purtabile: un ceas inteligent "prietenos“ cu Android și iOS - Se pare că Microsoft fac pași importanți pentru a intra pe piața ceasurilor inteligente. Modelul ce va fi lansat de ei, la o dată încă nedeterminată, va fi compatibil cu toate platformele mobile importante: Windows Phone, iOS și Android.

Toshiba lanseaza Encore 2, tablete de buget de 8 si 10 inch - Toshiba au anunțat noi modele din seria de tablete Encore. Noi am testat prima generație aici.

Aplicatia Whatsapp revine in Windows Phone Store - Aplicația WhatsApp revine după câteva săptămâni de absență în Magazinul Windows Phone. Cu această ocazie s-au reparat multe bug-uri și au fost introduse facilități noi.

Microsoft publică Files – gestionarul de fișiere pentru Windows Phone - Microsoft au lansat aplicația File pentru Windows Phone. Din păcate, aceasta merge doar pentru Windows Phone 8.1 și va trebui să așteptați această actualizare înainte de a o putea folosi.

Prima imagine cu Nokia Lumia 530, viitorul telefon Windows Phone cu cost scăzut - Au apărut primele detalii despre următorul cel mai ieftin smartphone din gama Lumia - Lumia 520. Vedeți cum arată în acest articol.

Cele Mai Populare Articole de pe 7 Tutoriale

La finalul acestui episod vă recomandăm cele mai populare ghiduri publicate pe 7 Tutoriale, în mai 2014:

Tech Lolz: Dacă instalez Windows pe 32 biți de 2 ori, obțin Windows pe 64 biți? - Luna trecută am pornit o nouă serie de articole numită Tech Lolz. În fiecare săptămână vom publica un nou episod în care ne râdem despre dilemele tehnice descrise de oameni pe internet și, la final, învățăm lucruri utile. Ne bucură că vă place această serie și al doilea episod a devenit rapid cel mai popular articol al lunii precedente.

Recenzie ASUS RT-AC68U - Poate cel mai rapid ruter pe care îl veți folosi - Ne-a plăcut tare mult să testăm ruterul ASUS RT-AC68U. Este un dispozitiv excelent pentru cei care-și permit prețul premium. De asemea, ne bucurăm că v-a plăcut recenzia noastră și că ați citit-o în număr mare.

Sperăm că v-a plăcut recapitularea acestei săptămâni. Dacă aveți întrebări ori comentarii, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.