Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 27 Octombrie - 2 Noiembrie

Cea mai importantă știre a săptămânii este lansarea noului dispozitiv Microsoft Band - primul gadget de fitness al companiei. De asemenea, OneDrive va oferi spațiu nelimitat de stocare pentru toți clienții Office 365. Pentru a afla mai multe detalii dar și a citi alte știri interesante, nu ratați recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii din ecosistemul Microsoft:

Microsoft Band este primul gadget purtabil al gigantului american - Cea mai importantă știre a săptămânii de la Microsoft este lansarea primului lor gadget de fitness - Microsoft Band. În această știre veți găsi mai multe detalii despre acest dispozitiv.

Abonații Office 365 primesc spațiu nelimitat pe OneDrive - O veste excelentă de la Microsoft: posesorii de abonamente Office 365 primesc spațiu nelimitat pe OneDrive pe toată durata abonamentului, fără costuri suplimentare.

OneDrive pentru Windows Phone are o noua interfata si aduce suport pentru conturi business - Aplicația OneDrive pentru Windows Phone primește o nouă interfață odată și integrare cu conturi de business. Aflați mai multe detalii din această știre.

Dell a anunțat noile tablete Windows compacte Venue 8 Pro 3000 și Venue 8 Pro 5000 - La finalul acestui an, Dell vor lansa noi tablete cu Windows 8.1. Mai multe detalii în această știre.

Internet Explorer 11 a devenit cel mai popular browser. Cum se descurcă Firefox și Chrome - Cele mai noi statistici ale navigatoarealor de internet, arată că Internet Explorer 11 este cel mai popular browser din lume, iar produsul Microsoft a ajuns la 58,49% din piață.

Mai e o sansa sa avem si in Romania: HTC One M8 for Windows va intra in reteaua T-Mobile - Din 9 noiembrie probabil cel mai bun telefon cu Windows din acest an, adică One M8 for Windows, va intra în oferta T-Mobile în SUA. Până acum produsul a fost disponibil exclusiv pe rețeaua Verizon. Asta înseamnă că ar fi ceva șanse să vedem modele și la noi.

Cele mai populare articole de pe 7 Tutoriale

la final, vrem să recapitulăm cele mai populare articole publicate de echipa noastră în Octombrie:

Verifică actualizările de Windows disponibile, află ce fac și instalează-le - Un ghid foarte util și complet pentru toți utilizatorii de Windows.

Recenzie ASUS RT-AC87U - Ruterul pe care Batman l-ar folosi - 7 Tutoriale este primul sit din România care a publicat o recenzie pentru acest nou ruter de la ASUS. Ne bucurăm să vedem că acest articol este și foarte popular.

Recenzie Edimax IC-3116W - O cameră de rețea la un preț accesibil - O altă recenzie foarte populară publicată de noi în Octombrie. De data asta pentru o cameră de supraveghere foarte accesibilă.