Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 28 Iulie - 3 August

Săptămâna aceasta a adus o serie de noutăți binevenite în ecosistemul Microsoft, dar și unele vești mai puțin bune legate de cota de piață a Windows 8. Toate acestea în timp ce gigantul din Redmond face progrese pe frontul mobil, cu noi actualizări pentru Windows Phone 8.1. Pentru a afla mai multe, citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

Cota de piață a Windows 8 scade ușor în timp ce Windows 7 câștigă teren - Noi motive de îngrijorare pentru Microsoft, cota de piață a Windows 8 scăzând cu 0.06 procente în această lună.

Microsoft lansează oficial update-ul Windows Phone 8.1 GDR1 în China - Microsoft a anunțat lansarea unei versiuni speciale a Cortana pentru terminalele vândute în China și actualizarea Windows Phone 8.1 GDR1, care va aduce o serie de îmbunătățiri importante.

Cinci motive pentru care ți-ai cumpăra cel mai ieftin telefon de la Microsoft - Cel mai de succes model de telefon cu Windows Phone a fost Nokia Lumia 520. Dacă nu sunteți încă hotărâți dacă merită sau nu, aveți aici câteva motive care v-ar putea ajuta să luați o decizie.

Surface Pro 3 ajunge pe piata cu procesor Intel i3 si i7 - Noua tabletă lansată de Microsoft a ajuns pe piață în SUA și Canada. Microsoft a spus că va începe livrarea dispozitivelor în încă 26 de țări până la sfârșitul lunii august 2014.

Office pentru iPad aduce export PDF, suport video in PPT, interactiune in tabelele Excel si multe alte update-uri - Suita de aplicații Office pentru iPad a primit un update consistent care îmbunătățesc considerabil experiența de utilizare.

Cât vă costă să faceți un joc independent de Xbox One? - Un dezvoltator independent a analizat acest aspect și a oferit o estimare interesantă legată de dezvoltarea unui joc pentru Xbox One.

Kingsing W8 e o tabletă cu Windows 8 și costă 100 de dolari - O firmă din China atacă piața tabletelor ieftine cu Windows 8.1 și lansează o tabletă de 8 inci cu un preț destul de atractiv. Rămâne de văzut cum va sta la capitolul performanță.

Surface Pro 3 – cel mai bun ecran cel puțin într-o categorie - Ecranul tabletei Microsoft Surface Pro 3 a primit laude considerabile din partea echipei DisplayMate. Se pare că tableta are unul dintre cele mai performante ecrane de pe piață, afișând cele mai naturale culori.

HTC One M8 for Windows Phone – primele imagini - O serie de zvonuri au apărut pe Internet legate de un nou dispozitiv pe care HTC l-ar avea în lucru și care va rula Windows Phone.

Cele Mai Populare Articole de pe 7 Tutoriale

La finalul acestui episod vă recomandăm cele mai populare ghiduri publicate pe 7 Tutoriale, în luna iulie 2014:

7 Moduri de a elimina sau dezinstala aplicații Windows - Dacă sunteți nevoiți să dezinstalați aplicații terțe sau aplicații din Magazinul Windows, vă prezentăm o serie de metode foarte utile prin care puteți face asta.

Ce este aplicația Restaurare Sistem și cum creăm un punct de restaurare - Una dintre cele mai bune idei de a repara un sistem de operare. Citiți articolul integral pentru a afla mai multe despre cum se desfășoară această operațiune.

Recenzie Nokia Lumia 930 - Noul smartphone de top cu Windows Phone 8.1 - Am avut ocazia să testăm cel mai nou terminal de la Microsoft cu Windows Phone 8.1. Un dispozitiv care ne-a lăsat o părere foarte bună în timpul testării.