Articole interesante pentru utilizatorii de Windows – 3 - 9 August

Săptămâna aceasta a fost mult mai liniștită decât precedenta, cel puțin în ecosistemul Microsoft. Am aflat mai multe despre Lumia 950 - viitorul smartphone de top de la Microsoft, ce terminale vor primi primele actualizarea Windows 10 Mobile, atunci când va fi gata, cât și detalii despre lansarea de noi aplicații Microsoft pentru smartwatch-uri. În plus, ASUS a lansat în România o nouă generație de plăci de bază. Citiți recapitularea acestei săptămâni pentru a fi la curent cu ceea ce se petrece în universul Microsoft:

Articole interesante de pe internetul românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

ASUS a lansat în România plăcile de bază cu chipset Z170 - ASUS a lansat în România o linie completă de plăci de bază cu chipset Z170, concepute să pună în valoare întregul potențial al celei de a șasea generații de procesoare Intel Core. Avem o linie completă cu prețuri pentru toate buzunarele. Mai multe detalii, în această știre.

Si daca flagship-ul Windows 10 Mobile (Lumia 950) arata asa? - Fotografii cu cu smartphone-ul care este posibil să fie următorul smartphone de top de la Microsoft: Lumia 950.

Microsoft Translator pentru Android îți pune traducerile la încheietură - Aplicația Translator de la Microsoft este acum disponibilă pe Android și Android Wear, deoarece și ceasul inteligent a ajuns un gadget suficient de căutat și folosit încât să merite propriile aplicații.

Microsoft lanseaza emulatorul de Windows Mobile 10 build 10240 - Pentru că, oficial, Windows 10 Mobile build 10240 nu a ajuns pe smartphone-uri, folosirea emulatorului pe PC permite studierea noilor funcții și le oferă dezvoltatorilor posibilitatea să testeze izolat aplicațiile la care lucrează.

Continuum are nevoie de hardware special pentru Windows 10 Mobile - Microsoft anunța la începutul acestui an funcția Continuum și pentru telefoane mobile. Mai exact, putem folosi telefonul ca un PC, conectându-l la un ecran, un mouse și o tastatură. Dar această funcționalitate nu va fi prezentă decât pe anumite dispozitive Windows 10 Mobile. Mai multe detalii în acest articol.

Microsoft anunta iesirea din Preview si lansarea serviciului Sway - Serviciul pentru crearea de prezentări direct pe web, Sway, este disponibil publicului și a ieșit din faza Preview. Va putea fi folosit de toți utilizatorii de Office 365 din zona de business și educație. Totodată Sway vine și cu un nou design ce face mai ușoară gruparea de informații.

Windows 10 va veni pe Xbox One în câteva luni - Windows 10 va veni pe Xbox One în Noiembrie 2015. Citiți ce au spus cei de la Microsoft în cadrul conferinței Gamescon, în această știre.

Primele 10 aparate Lumia care primesc Windows 10 - Microsoft au publicat o listă cu primele smartphone-uri care vor primi actualizarea Windows 10 Mobile.