Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 30 Iunie - 6 Iulie

Știrile acestei săptămâni aduc vești interesante despre viitoarea versiune de Windows dar și despre primul dispozitiv Microsoft din spațiul dispozitivelor ușor de purtat. Se pare că nu va fi un smartwatch, așa cum se zvonea până acum. Avem și câteva detalii despre următorul dispozitiv din gama Lumia dar și un studiu interesant despre rata de utilizare a Windows XP în rândul companiilor mici și mijlocii din România. Dacă v-am făcut curioși, nu ezitați să citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai importante știri ale acestei săptămâni, din ecosistemul Microsoft:

Microsoft pregătește update-ul automat la Windows 8.1 - Un pas important ce va grăbi rata de adopție a Windows 8.1 în rândul utilizatorilor de Windows 8. Din cauza procesului de actualizare foarte complex și greoi, mulți utilizatori încă mai folosesc Windows 8 deși Windows 8.1 este oferit gratuit și aduce multe îmbunătățiri. Am discutat și noi despre această problemă în acest articol: De ce nu ați trecut de la Windows 8 la Windows 8.1 deși este gratis?.

Windows 9 "Threshold" e planul Microsoft de a recâștiga utilizatorii clasici - Au apărut noi detalii despre viitoarea versiune de Windows, ce are numele de cod Threshold.

Viitoarea brățară sportivă Microsoft va oferi un set bogat de senzori și compatibilitate multiplatformă - Se pare că cei de la Microsoft nu vor lansa un smartwatch ci o brățară sportivă cu foarte mulți senzori, ce va fi compatibilă cu toate platformele mobile: Windows Phone, Android și iOS.

Microsoft Office, în curând pe tabletele Android - Noua versiune de Office pentru Android va fi lansată până la finele acestui an. Abia așteptăm să vedem cum arată și cât de bine merge.

Windows XP încă se găsește pe jumătate din calculatoarelor companiilor mici și mijlocii. Care sunt riscurile de securitate - Din păcate Windows XP este încă folosit pe scară largă de companiile mici și mijlocii din România, în ciuda riscurilor mari de securitate la care se expun.

OneDrive și Outlook.com vor oferi o securitate mult mai bună, a anunțat Microsoft - Pentru a își proteja mai bine utilizatorii și confidențialitatea datelor lor, Microsoft au implementat algoritmi pentru criptarea datelor și mesajelor găzduite de serviciile OneDrive și Outlook.com.

Un nou telefon misterios Nokia cu cameră de 41 megapixeli își face apariția în imagini - Au apărut noi poze și zvonuri despre următorul telefon din gama Lumia.

Speră că va plăcut recapitularea acestei săptămâni. Dacă aveți întrebări sau comentarii, nu ezitați să folosiți formularul de mai jos.