Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 30 Septembrie - 6 Octombrie

Microsoft se pregătește pentru lansarea Windows 8.1 ce va avea loc în mai puțin de două săptămâni. Dar asta nu înseamnă că nu se întâmplă nimic până atunci. Au avut loc evenimente interesante, despre care merită să citiți în recapitularea săptămânală cu care v-am obișnuit.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată care au fost cele mai interesante știri are săptămânii, despre de Microsoft și produsele sale:

Vești bune pentru Microsoft / Windows Phone - Cum spune și titlul articolului - un studiu de piață confirmă că Windows Phone și Nokia o duc din ce în ce mai bine pe piața europeană, având acum o cotă de pesre 9% în tări precum Marea Britanie, Germania, Franța, Italia sau Spania.

Telefoane HTC cu sistem Android și Windows Phone în dual-boot - Un zvon cel puțin interesant despre o posibilă nouă strategie a Microsoft și HTC,

Cu Windows 8.1 și Xbox One, cele trei ecrane și un cloud vor fi realitate - Un articole de opinie, publicat de mine, pe Adevărul Tech. Sunt curios ce părere aveți despre subiect.

Google introduce calul troian în Windows 8 - O știre ușor cam bombastică pentru o decizie interesantă din partea Google - aceea de a oferi sistemul lor de operare Chrome OS ca aplicație Windows 8, în Magazinul Windows.

Nokia Lumia 1020 – de vis pentru fotografi - Săptămâna aceast a avut loc lansarea Nokia Lumia 1020 în România. Mai multe detalii despre telefon, eveniment și distribuția sa în țară.

VIDEO Windows 8.1 disponibil deja la precomandă. Lansarea, pe 18 octombrie - Mai multe detalii despre iminenta lansare a Windows 8.1, cât va costa și care sunt ofertele Microsoft.

Ca de obicei, dacă aveți întrebări ori diverse opinii pe care doriți să le exprimați, nu ezitați să folosiți formularul de comentarii de mai jos.