Articole Interesante pentru Utilizatorii de Windows – 4 - 10 August

Săptămâna aceasta a fost mai liniștită din punctul de vedere al știrilor despre Microsoft. Singurele lucrurile cu adevărat interesante au fost noutățile aduse de viitoarele actualizări pentru Windows 8.1 și Windows Phone 8.1 dar și noile detalii apărute despre smartphone-ul pentru selfi-uri, care se pare că va fi modelul Lumia 730. Aflați mai multe din recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

Update 2 este update minor pentru Windows 8.1 Update 1 - Microsoft au anunțat lista de schimbări care vor fi incluse în următoarea actualizare importantă pentru Windows 8.1, ce va fi disponibilă marți, 12 august. De asemenea, ei au menționat și că nu folosesc termenul de Update 2. Nu ne miră deoarece lista de noutăți este foarte scurtă.

Windows Treshold aduce desktop-uri virtuale, elimină Charms - Au apărut noi informații despre Windows 9. Se pare că va introduce conceptul de desktop-uri virtuale și că butoanele speciale în forma în care există în Windows 8.1 vor dispărea.

Microsoft isi incordeaza muschii si preseaza adoptia IE: din 2016 doar cea mai recenta versiune de Internet Explorer va mai primi update-uri! - Microsoft au anunțat că vor schimba în mod radical modul în care oferă suport pentru versiunile de Internet Explorer existente pe piață. Aflați mai multe din această știre.

Primele imagini cu Lumia 730, un model din gama intermediară cu cameră foto frontală de 5 MP - Vă aduceți aminte de zvonurile despre un smartphone Windows Phone pentru selfi-uri? Se pare că acesta va fi Lumia 730. Aflați mai multe despre cum arată și ce configurație are, din această știre.

Windows Phone Store numără acum de două ori mai multe aplicații față de aceeași perioadă a anului trecut - O veste bună despre Windows Phone - numărul total de aplicații disponibile a crescut la 300.000.

Actualizarea WP 8.1 Cyan sosește pe Nokia Lumia 520 în Europa - Utilizatorii popularului telefon Lumia 520 vor avea foarte curând acces la Windows Phone 8.1 și actualizarea Cyan pentru telefoanele Lumia.

"Detectivul" Microsoft: descoperă un pedofil care stoca pozele cu minori online - Microsoft au contribuit la descoperirea unui pedofil și arestarea lui. Mai multe detalii în această știre.