Articole interesante pentru utilizatorii de Windows – 6 - 12 Aprilie

În această săptămână au apărut informații despre actualizările de Windows ce vor fi dezvoltate și lansate după ce Windows 10 va apărea pe piață anul acesta. În plus, a apărut și o nouă versiune de test a Windows 10 pentru smartphone-uri, versiune ce poate fi descărcată și testată de oricine este interesat. Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre aceste evenimente, dar și alte noutăți, nu ezitați să citiți recapitularea acestei săptămâni.

Articole Interesante de pe Internetul Românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

Următorul val Windows are numele de cod Redstone - Microsoft a început deja planificarea următoarelelor actualizări pentru Windows 10, ce vor fi dezvoltate sub numele de cord Redstone. Nu este vorba despre versiuni noi gen Windows 11, 12 etc., ci despre o serie de update-uri (unele majore) și atât.

Se poate instala Windows 10 Technology Preview for Phones build 10051 - A apărut a doua versiune de test a Windows 10 pentru smartphone-uri. Aflați mai multe detalii din această știre.

Daca vrei Windows 10 TP 10051 pe phone trebuie sa cunosti lista de bug-uri - Toți cei care vor să treacă pe Windows 10 Technical Preview for phones, build 10051 trebuie să știe dinainte la ce se înhamă. Sunt lucruri noi, faine dar și bug-uri ce ar putea să vă țină departe de el.

Windows, livrat sub licență Open Source? ˝Cu siguranță este posibil˝, spune un oficial Microsoft - Scenariul în care Microsoft oferă sistemul de operare Windows sub licență Open Source nu este imposibil, afirmă directorul tehnic al diviziei Microsoft Azure, Mark Russinovich, în fața participanților la conferința ChefConf 2015.

Update-ul lunii aprilie pentru Xbox One a început să fie distribuit - Află ce aduce nou cea mai recentă actualizare pentru Xbox One de la Microsoft.

Microsoft transformă telefonul cu Android în scanner de buzunar - Disponibilă până acum doar pentru telefoanele cu sistem Windows Phone, aplicația Office Lens a fost lansată și în versiuni pentru iOS și Android, oferind utilizatorilor posibilitatea să scaneze documente și imagini folosind camera foto a telefonului mobil.