Sponsorizat de

Lansăm 7 Tutoriale împreună cu BitDefender!

Astăzi lansăm 7 Tutoriale. Vrem să facem primul pas însoțiți de o karma cât mai bună, așa că ne-am hotărât să începem prin a dărui primilor noștri cititori câteva premii de calitate, oferite cu ajutorul BitDefender: 3 licențe BitDefender Internet Security 2012, valabile 1 an de zile.

Licențe BitDefender Internet Security 2012

BitDefender Internet Security 2012 este un produs ce nu mai necesită nici o prezentare. De fiecare dată când veți căuta topurile pentru "produse de securitate", "antivirus" sau "protecție online" veți găsi produsele BitDefender în lista cu rezultate. Pe situl nostru am analizat BitDefender Internet Security 2012 și produsul ne-a confirmat așteptările, dovedindu-se a fi unul robust ce combină într-un mod fericit ușurința în folosire cu o protecție eficace a utilizatorului.

Câștigi abonându-te la situl nostru

Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la lista noastră de e-mail sau la feed-ul RSS, până la 25 ianuarie 2012. Cititorii noștri deja abonați nu trebuie să facă nimic, ei fiind automat incluși în concurs. Dacă preferați să vă abonați la feed-ul RSS, vă rugăm să ne trimiteți o captură de ecran pentru a dovedi abonarea. E-mailul trebuie trimis la saptetutoriale [la] live [punct] com.
Extragerea câștigătorilor va avea loc în 26 ianuarie 2012, iar notificarea și publicarea acestora pe sit va avea loc pe 27 ianuarie 2012.

IMPORTANT: Câștigătorii au fost extrași și tombola este încheiată.