Părerea voastră despre logo-ul Windows 8

Cu câteva zile în urmă, v-am cerut opinia despre noul logo Windows 8. Astăzi este momentul să ne uităm la voturile și comentariile voastre și să extragem concluziile.

Voturi

Sondajul nostru a primit doar 26 voturi. Ținând cont că nu suntem tocmai un sit mare, cu multă istorie și vizitatori pe măsură, este un număr suficient pentru a extrage câteva concluzii.

După cum vedeți din rezultatele de mai sus, părerea publicului nostru nu este foarte pozitivă la adresa noului logo.

Reactions

Am primit și câteva comentarii, majoritatea negative. Iată ce au avut de spus câțiva din cititorii noștrii:

  • Bogdan a spus: "Logo-ul arata interesant, dar totusi, au lucrat 3 designeri la 4 patratele albastre? eu consider ca e prea simplificat, dar culoarea e interesanta."
  • hosisis a spus: "it's better than others - mai bun decât alte logo-uri".
  • Jimbo a spus: "Logo facut de amatori, oricum Windows 8 va avea sorta lui Vista".

Discuția continuă

Din păcate pentru Microsoft, acest logo se dovedește a fi unul controversat. Unele situri au observat că versiunea publicată de Microsoft este diferită de cea publicată de agenția care l-a conceput.

De exemplu, Long Zheng a publicat acest articol: Dear Microsoft, please listen to the people who designed your new Windows 8 logo, în care discută despre diferențele subtile dar importante dintre cele două versiuni.

Eu sunt de acord cu el. Versiunea propusă de studioul de design Pentagram mi se pare mai bună. Parcă se integrează mai bine cu limbajul de design Metro folosit în Windows 8.

Alte situri au început chiar să facă comparații cu steagul Scoției, cu care chiar seamănă. Vedeți mai multe aici: No, It's Not a Scottish Flag... It's the New Windows 8 Logo!.

Sper că Microsoft vor asculta opinia publică și vor folosi versiunea propusă de studioul cu care au lucrat. Altfel, tocmai au creat un logo care nu va fi plăcut de public și care va fi subiectul glumelor și ironiilor presei.