Primele Două Zile de 7 Tutoriale

Primele două zile ale sitului nostru au fost surprinzător de plăcute. Am primit ajutor din partea multor situri din nișă și, drept urmare, situl nostru a avut un număr foarte bun de afisări (1979 mai exact). Nu ne așteptam la aproximativ 1000 de afisări din prima zi așa că dorim prin acest articol să mulțumim celor care ne-au ajutat.

Situri ce au sprijinit 7 Tutoriale

Lista este una măricică și, într-o ordine mai mult sau mai puțin aleatoare, include: WorldIT, CNet, Dan Dragomir, PC tuneup, IT Assistant, BlasterZone, Zona.ro, Geek Report, Refresh.ro și Programe Calculator.

Dacă nu ați vizitat până acum vreunul din siturile menționate, nu ezitați să o faceți. Majoritatea publică conținut complementar cu ceea ce găsiți pe situl nostru și merită cel puțin o vizită.

Oameni ce ne-au ajutat cu lansarea

Am dori să menționăm și două persoane ce ne-au ajutat cu lansarea sitului: Mihai Dragomirescu și Alex Brie, doi antreprenori de success din Internetul românesc.

Mulțumiri BitDefender

Nu în ultimul rând, dorim să mulțumim și celor de la BitDefender, ce ne ajută să răsplătim primii cititori ai sitului nostru. Zilele acestea am vizionat din întămplare un clip al celor de la Creative Monkeyz, sponsorizat tot de BitDefender. După ce l-am vizionat, ni se pare că este cea mai inovatoare și amuzantă reclamă a anului 2011, de pe Internetul românesc. Dacă nu ați vizionat clipul, îl găsiți mai jos.

RObotzi Sezonul 2 Episodul 13 [Virus] from Tavvy on Vimeo.