Sondaj: Cum vă place logo-ul Windows 8?

Windows 8 tocmai a primit un nou logo, ce se integrează cu noua interfață Metro, folosită în Windows 8. În acest articol vom arăta noul logo, o mica istorie a logo-urilor Windows și, la final, dorim să cerem opinia voastră: Ce credeți despre noul logo? Vă place ori nu?

O istorie a logo-urilor Windows

Mai jos găsiți o istorie vizuală a logo-urilor Windows, de la versiunea unu până astăzi.

Logo-ul Windows 8 sare în evidență imediat și pare să se intoarcă la rădăcini, și anume Windows 1.0, cu al cărui logo împărtășește câteva elemente de design.

Microsoft a lucrat împreună cu Pentagram - cea mai mare agenție indepedentă de design din lume - pentru a crea acest logo. Cei de la Pentagram au împărtășit și o versiune animată a acestui logo, ce poate fi vizionată mai jos.

Windows 8 Transparency from Pentagram on Vimeo.

Ei au prezentat și alte câteva concepte animate care, deși nu sunt spectaculoase, prezintă destul de clar modul în care s-a ajuns la versiunea finală. Dacă doriți să le vizionați, le găsiți pe blogul lor: New Work: Microsoft Windows 8.

Vă place logo-ul Windows 8?

Haideți să ne uităm din nou la logo-ul Windows 8.

Să privim o captură de ecran a noii interfețe Metro, folosite în Windows 8, pentru a pune lucrurile în perspectivă.

Acum... să votăm!

De asemenea, nu ezitați să împărtășiți părerile voastre, folosind formularul de comentarii de mai jos. Dorim să avem o discuție cât mai interesantă pe marginea acestui subiect.