Oferte de Black Friday 2016

Aseară a început Black Friday 2016 , ocazie cu care am început să vizităm magazinele online participante din România, în căutarea celor mai bune oferte. eMAG, care are cele mai mari vânzări de Black Friday, a început evenimentul probabil astăzi de dimineață, la ora 8. Majoritatea celorlalte magazine și-au lansat însă deja campaniile aseară ori azi noapte, iar unele dintre ele se află deja în febra reducerilor de câteva zile. În acest articol vă vom spune care sunt cele mai interesante oferte pentru produse electronice pe care le găsim pe piața online românească în perioada Black Friday. Iată ce oferte interesante sunt disponibile chiar acum:

Black Friday la eMAG - a început dimineață, la ora 8

eMAG este cel mai mare magazin online din România și are cu siguranță multe oferte demne de luat în considerare. Mai jos poți să găsești câteva dintre ofertele pe care le au în acest moment. Dacă vezi ceva ce îți place, îți recomandăm să trimiți cât mai repede comanda, înainte ca stocurile să fie epuizate:

Black Friday la CEL - Black Friday până pe 20 noiembrie

CEL a ales să organizeze campania de oferte de Black Friday în mai multe runde, fiecare dintre ele având loc în diferite perioade și cu diferite produse în ofertă. În acest moment, cele mai interesante reduceri din punctul nostru de vedere sunt următoarele:

Black Friday la evoMAG - Runda 3, de la ora 00:00 până pe 20 noiembrie

Și evoMAG a început campania de Black Friday și în lista următoare puteți găsi câteva dintre ofertele lor cele mai interesante:

Black Friday la Flanco - Începând cu 1 noiembrie

Flanco desfășoară una dintre cele mai lungi campanii de Black Friday din țară, promovându-și produsele la prețuri reduse aproape întreaga lună noiembrie. Iată câteva dintre ofertele lor care ne-au atras:

Black Friday la ClickShop - Joi 17 noiembrie, începând cu ora 22:00

În lista de mai jos vei găsi câteva dintre cele mai bune oferte de la ClickShop. După cum spune și titlul, aceste oferte vor fi valabile pe magazinul online ClickShop începând cu ora 22:00. Acum ar fi un moment bun pentru a îți crea un cont pe sait și a adăuga produsele care te interesează în coșul de cumpărături. Apoi, la ora 22:00, poți comanda cât mai rapid, astfel încât să fii sigur că nu se epuizează stocurile. Iată câteva dintre ofertele interesante ale acestui magazin: