Sponsorizat de

ASUS ZenFone 3 îți este prieten când ai dificultăți în a citi caracterele de pe ecran

Atunci când vine vorba de smartphone-uri și telefoane, unele persoane au dificultăți în a citi informațiile și butoanele de pe ecran, pentru că sunt prea mici pentru a fi văzute și utilizate fără probleme. Aceste persoane își vor dori un telefon cu butoane mari, care afișează totul într-un mod foarte vizibil. Dacă ai un smartphone din seria ASUS ZenFone 3, îl poți transforma rapid într-un telefon prietenos chiar dacă ai unele dificultăți de vedere. Iată cum se face asta și cât de ușor este:

Cum arată modul simplu de pe ASUS ZenFone 3

Modul simplu de pe smartphone-urile ASUS ZenFone 3 sunt ca o temă specială de Android care afișează toate butoanele, scurtăturile și informațiile la dimensiuni mari, astfel încât să fie ușor de văzut și interacționat pentru persoanele cu probleme de vedere. De exemplu, ecranul Acasă arată ca în poza de mai jos. Avem cele mai importante aplicații pentru un telefon, cu scurtături foarte mari.

ASUS, ZenFone 3, Modul Simplu

Când deschizi o aplicație, aceasta afișează informațiile sale la o dimensiune mai mare decât în mod obișnuit. Mai jos poți vedea cum arată agenda telefonului în acest mod.

ASUS, ZenFone 3, Modul Simplu

Alte aplicații precum Calculatorul , sunt și ele mult mai ușor de folosit datorită butoanelor mari.

ASUS, ZenFone 3, Modul Simplu

Dacă-ți place acest mod și ai nevoie de el, citește instrucțiunile din secțiunea următoare pentru a afla cum se activează.

Activează modul simplu de pe ASUS ZenFone 3

Deschide aplicația Setări și derulează în jos, până la secțiunea Personal. Aici, apasă pe legătura Modul Simplu.

ASUS, ZenFone 3, Modul Simplu

Aici vei găsi doar un comutator pentru activarea sau dezactivarea acestei caracteristici. Mută-l pe poziția Da.

ASUS, ZenFone 3, Modul Simplu

Imediat ce ai activat Modul Simplu , ești dus la ecranul Acasă, unde ți se cer permisiunile necesare pentru ca acest mod să funcționeze. Acordă permisiunile cerute și poți folosi această caracteristică.

Adaugă și șterge aplicații în modul simplu

În mod implicit, Modul Simplu are doar un ecran de scurtături și butoane. Dacă derulezi de la dreapta la stânga, vei vedea că poți să adaugi scurtături pentru alte aplicații. Pentru a face asta, apasă pe butonul Adăugare.

ASUS, ZenFone 3, Modul Simplu

Se deschide o listă cu toate aplicațiile instalate. Apasă pe cea pe care vrei să o adaugi și va fi adăugată pe ecranul Acasă.

ASUS, ZenFone 3, Modul Simplu

Repetă procesul pentru toate aplicațiile pe care vrei să le adaugi. Dacă vrei să ștergi o aplicație din listă, apasă pe butonul de Editare al listei de aplicații, cu pictograma în formă de creion.

ASUS, ZenFone 3, Modul Simplu

Alege scurtătura ori scurtăturile aplicațiile pe care le vrei șterse din listă și apoi apasă Ștergere.

ASUS, ZenFone 3, Modul Simplu

Dezactivează modul simplu

Dacă ai nevoie să revii la interfața de utilizare normală, care nu mărește toate elementele vizuale, atunci este timpul să dezactivezi Modul Simplu. Deschide aplicația Setări și derulează în jos, până la secțiunea Personal. Aici, apasă pe legătura Modul Simplu. Apoi, setează comutatorul pe poziția Nu.

ASUS, ZenFone 3, Modul Simplu

Modul Simplu este acum dezactivat și smartphone-ul revine la modul implicit de afișare a elementelor din sistemul Android.

Cum îți place modul simplu de pe ASUS ZenFone 3?

Testează Modul Simplu și spune-ne cum îți place. Îl consideri util pentru persoanele care nu pot vedea foarte bine elementele vizuale de pe telefon?