Sponsorizat de

5 moduri în care poți personaliza un ASUS ZenFone 3 pentru a-l face unic ție

Smartphone-ul este un dispozitiv foarte intim, pe care-l porți cu tine în fiecare zi. Ca orice alt lucru pe care-l folosești foarte des, modul în care arată smartphone-ul tău devine plictisitor foarte rapid. Dacă ai un smartphone ASUS ZenFone 3, personalizarea sa este foarte rapidă, diversă și facilă. Iată cinci moduri în care poți personaliza un smartphone din seria ZenFone, astfel încât să arate unic ție și stilului tău de a fi:

1. Cumpără-ți o husă inteligentă ASUS Flip Cover

Cel mai cumpărat accesoriu pentru un smartphone este husa de protecție. De obicei, husele sunt groase și urâte și nu aduc niciun plus experienței de utilizare a smartphone-ului, în afara unei protecții în plus. Din fericire, pentru posesorii de smartphone-uri din seria ZenFone, ASUS oferă Flip Cover - o copertă inteligentă foarte arătoasă, disponibilă în mai multe culori.

Husa are un design elegant și, față de alte accesorii de acest tip, aceasta îți permite să interacționezi cu telefonul fără să o deschizi, prin cercul din partea de sus. De asemenea, poți răspunde cu ușurință la apeluri, să vizionezi mesajele primite și alte informații utile. Poți configura ASUS ZenFone 3 View Flip Cover să-ți deblocheze automat smartphone-ul atunci când o deschizi, pentru a-ți folosi cât mai rapid telefonul când ai nevoie. Cercul din mijlocul husei poate fi personalizat astfel încât să arate într-un mod unic ție și să-ți prezinte doar informațiile și scurtăturile care te interesează.

Pentru a afla mai multe despre facilitățile sale și cum se configurează, inclusiv opțiuni de achiziție, citește acest ghid: Protejează-ți și personalizează-ți smartphone-ul ASUS Zenfone 3 cu husa Flip Cover.

2. Configurează gesturile ZenMotion astfel încât telefonul să reacționeze așa cum vrei tu

Una dintre cele mai utile facilități de pe smartphone-urile din seria ASUS ZenFone 3, o reprezintă gesturile ZenMotion. Cu ZenMotion poți defini gesturi cu care poți face o mulțime de lucruri: pornirea modului cu o singură mână (util pentru smartphone-urile cu un ecran mare), să răspunzi la telefon fără să apeși nimic, să lansezi rapid aplicații desenând litere pe ecranul închis, etc.

Pentru a afla mai multe despre gesturile ZenMotion și cum se configurează, citește acest ghid: Cum ești productiv în utilizarea unui ASUS ZenFone, folosind gesturile ZenMotion.

3. Reglează temperatura și vizibilitatea ecranului de pe ASUS ZenFone

Smartphone-urile ASUS ZenFone 3 includ aplicația numită Splendid, care-ți permite să personalizezi modul în care este afișată imaginea pe ecran. Poți opta pentru o imagine cu culori aprinse, potrivite atunci când vizionezi filme ori te joci pe telefon, poți opta pentru o lumină mai caldă dacă citești mult pe telefon sau îți poți crea propriile setări pentru temperatura și luminozitatea culorilor.

Află mai multe din acest ghid pas cu pas: Reglează ecranul unui ASUS ZenFone pentru a vedea mai bine, în 3 pași.

4. Instalează teme și imagini de fundal potrivite stilului tău

Dacă te-ai plictisit de aspectul implicit al sistemului de operare Android de pe smartphone-ul tău ASUS ZenFone 3, poți să folosești o aplicație inclusă de ASUS pentru personalizarea oricărui aspect vizual al interfeței de utilizare. Cu ajutorul ei poți descărca sute de teme, inclusiv multe gratuite, care-ți fac interfața să arate așa cum vrei tu.

Dacă te plictisești des și vrei să-ți schimbi în mod regulat aspectul telefonului, citește acest ghid: Personalizează-ți telefonul ASUS ZenFone cu teme sau imagini gratuite, în 3 pași.

5. Mărește elementele de pe ecran dacă ai dificultăți de vedere

Dacă scurtăturile și elementele standard din Android sunt prea mici pentru a le vedea foarte bine, telefoanele ASUS ZenFone 3 includ Modul Simplu, care poate fi activat oricând. Acesta îți mărește orice element de pe ecran, similar cu captura de mai jos, astfel încât totul să fie foarte vizibil, chiar și atunci când ai dificultăți de vedere.

Află cum se activează și cum se configurează acest mod, din acest tutorial: ASUS ZenFone 3 îți este prieten când ai dificultăți în a citi caracterele de pe ecran.

Tu cum îți personalizezi smartphone-ul ASUS ZenFone 3?

Încearcă ponturile din acest articol și spune-ne care-ți place cel mai mult. Tu cum îți personalizezi smartphone-ul ASUS ZenFone 3 și cât de des îi schimbi aspectul?