Sponsorizat de

7 Tutoriale aniversează 3 ani - Abonează-te și câștigă!

Pe 12 ianuarie 2012 începea aventura 7 Tutoriale. Astăzi, saitul nostru împlinește trei ani de activitate și vrem să sărbătorim evenimentul. Ne-am aliat cu echipa Bitdefender pentru a vă oferi câteva premii interesante. Citiți acest articol pentru a afla mai multe despre realizările noastre din ultimul an și ce puteți face pentru a câștiga unul din premiile puse la bătaie.

3 Ani de 7 Tutoriale - Un an cu o creștere spectaculoasă

În ultimul an de activitate am crescut foarte mult și avem rezultate cu care ne putem mândri:

  • Traficul nostru a crescut de la 27549 de afișări pe lună, în Decembrie 2013, la 70826 de afișări în Decembrie 2014. Este o creștere de 157%.
  • Am extins echipa de la 4 la 10 oameni, unii dintre noi având un rol mai puțin public, dar nu lipsit de importanță.
  • În 2013, publicam în medie, 23 de articole pe lună. În 2014 am trecut la 30 de articole publicate, în medie, pe lună.
  • Am publicat recenzii în premieră pentru România, pentru dispozitive cum ar fi ruterul ASUS RT-AC87U sau Nokia Lumia 830.
  • Am început al treilea an de activitate neavând niciun partener local și l-am terminat având colaborări foarte bune cu companii și branduri de genul: ASUS, Bitdefender, Likeit.ro, Prestigio, Toshiba și alții.
  • Pe 1 Aprilie 2014, am devenit primul român cu titlul de Microsoft MVP - Windows Consumer Expert din România. Aflați mai multe detalii aici.

Tombolă cu premii din partea Bitdefender și 7 Tutoriale

Pentru a sărbători evenimentul, vrem să dăm câteva premii cititorilor noștri.

Mai întâi, echipa Bitdefender ne sponsorizează cu 3 licențe de Bitdefender Total Security 2015. Pentru a afla mai multe despre acest produs și facilitățile pe care le oferă, citiți recenzia noastră: Securitate pentru toți – Recenzie Bitdefender Total Security 2015.

Echipa noastră oferă și ea un hard disk extern USB 3.0 - Toshiba STOR.E CANVIO, cu o capacitate de 500GO. Îl puteți vedea în poza de mai jos. Produsul este sigilat, nou, nefolosit dar nu beneficiază de garanție.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga?

Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter-ul nostru, folosind formularul găsit aici. Dacă ești deja abonat, nu trebuie să te abonezi din nou. Vei fi inclus automat în tombola noastră.

Ultima zi de înscriere la tombolă este 18 Ianuarie 2015. Câștigătorii au fost extrași și anunțați aici.