Sponsorizat de

7 Tutoriale a devenit Digital Citizen - Testează-ne și câștigă premii

Saitul 7 Tutoriale s-a transformat în Digital Citizen! Venim cu o nouă identitate, un sait complet nou dar păstrăm conținutul vechi și îl extindem în noi direcții. Pentru a sărbători evenimentul, vom organiza câteva tombole cu premii. La prima tombolă, ne-am aliat cu Bitdefender și, împreună, oferim 10 cadouri foarte tari, pe care oricare dintre voi le poate câștiga. Iată ce aveți de făcut:

Digital Citizen înlocuiește 7 Tutoriale

De mai bine de un an ne gândim foarte serios să ne extindem politica editorială și să scriem și altceva decât tutoriale despre Windows. Am început de ceva vreme să publicăm ghiduri despre Android și recenzii despre dispozitive din ce în ce mai diverse, care nu țin doar de ecosistemul Microsoft. Vrem să continuăm această extindere și, pentru a o putea duce la bun sfârșit, aveam nevoie și de un nou brand, o nouă imagine și o nouă platformă.

Digital Citizen reprezintă viitorul echipei noastre și, prin această lansare, păstrăm tot conținutul care ne-a consacrat în ultimii ani dar venim cu o identitate nouă și o platformă editorială nouă. Veți descoperi facilități noi, o altă metodă de a crea și prezenta recenzii de produse, noi facilități pentru cumpărarea produselor testate de noi, posibilitatea de a vă crea un cont de utilizator și de a primi recomandări de conținut în funcție de interesele voastre.

Vă invităm să testați noul sait, să citiți cât mai multe articole și să ne oferiți feedback. Și aici intervine primul nostru concurs. Dar, mai întâi, haideți să aflăm ce puteți câștiga:

Premiile - 10 pachete cadou marca Bitdefender

Premiile constau în 10 pachete cadou marca Bitdefender. Le veđeți pe toate în poza de mai jos.

Așa arată o plasă cadou.

Înăuntrul ei veți găsi foarte multe lucruri, printre care și o licență Bitdefender FAMILY PACK (cel mai complet pachet de protecție oferit de Bitdefender, atât pentru calculatoare cu Windows și Mac cât și pentru smartphone-uri cu Android). În pachet mai sunt incluse și un tricou Bitdefender, o agendă și un pix, un lacăt, un gravity pad, șamd. Toate lucrurile incluse în cadoul oferit se găsesc în poza de mai jos,.

Tare, nu? Haideți să vedem cum puteți intra în posesia celor 10 cadouri:

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga? Data limită - 22 Septembrie

Pentru a câștiga, trebuie să testați saitul nostru - Digital Citizen. Este un sait foarte nou și, deși ne-am dat silința să vă oferim cea mai bună experiență, cu siguranță am scăpat pe ici, pe colo, bug-uri și mici probleme.

Deschideți câte navigatoare web aveți pe calculator și intrați pe saitul nostru: citiți articole, folosiți facilitățile de căutare, comentarii, share pe Facebook, etc. Încercați să tipăriți un articol, să vă întregistrați un cont de utilizator, să vă abonați, etc. De asemenea, nu ezitați să folosiți și telefoanele mobile ori tabletele pe care le aveți la îndemână. Ne-ar ajuta enorm!

Orice problemă găsiți, oricât de mică, raportați-o la adresa de email: contact [@] digitalcitizen [punct] ro. Când raportați o problemă, vă rugăm să oferiți următoarele detalii: sistemul de operare folosit, navigatorul web folosit, o captură de ecran unde afișați problema găsită, rezoluția ecranului și o descriere a problemei.

Dacă nu găsiți probleme pe sait, pur și simplu trimiteți un email la adresa contact [@] digitalcitizen [punct] ro și spuneți-ne asta.

Cum vom alege câștigătorii?

Pe 23 Septembrie vom alege câștigătorii și îi vom anunța printr-o postare pe Digital Citizen. Cei mai activi 5 participanți, adică cei care raportează cele mai multe probleme, vor primi garantat un cadou Bitdefender. Celelalte 5 cadouri vor fi acordate printr-o tragere la sorți, cât se poate de aleatorie, folosind serviciul Random.org , dintre ceilalți participanți care au trimis un mesaj la adresa contact [@] digitalcitizen [punct] ro.