8 Designuri unice pentru ecranul Start ce pot fi create doar în Windows Phone

Unul dintre cele mai inovative aspecte ale Windows Phone este ecranul Start și faptul că puteți crea ușor un ecran Start unic și foarte personal. Dacă vă uitați la smartphone-urile cu Android și iOS, veți observa că ecranele lor tind să fie relativ similare, iar majoritatea utilizatorilor nu se obosesc nici măcar să personalizeze modul în care sunt afișate iconițele și widget-urile. În Windows Phone, dacă petreceți puțin timp pentru a vă personaliza ecranul Start, puteți crea design-uri unice. Pentru a vă inspira puțin, am publicat această colecție de 8 design-uri. Uitați-vă peste ele și apoi împărtășiți cu noi design-urile voastre.

Designuri pentru telefoanele cu Windows Phone și ecrane mici

Telefoanele Windows Phone cu ecrane și rezoluții mai mici pot afișa doar patru dale pe o linie iar designurile pe care le putem crea sunt mai puțin detaliate față de telefoanele cu ecrane și rezoluții mari.

Iată design-urile pe care le-am creat pe un Nokia Lumia 525:

  • Vreți să creați un ecran Start care să semene cu inițiala numelui dvs.? Este foarte ușor de realizat.
  • Ce ziceți de numere desenate pe ecranul Start?
  • Acest ecran Start este creat să semene cu un roboțel.

Acestea sunt doar câteva idei simple de la care puteți să începeți.

Designuri pentru telefoanele cu Windows Phone și ecrane la rezoluții HD

Pentru următoarele designuri, am folosit un Nokia Lumia 1320 pe care l-am testat recent. Acest Windows Phone afișează 6 dale pe o linie și, ca urmare, puteți fi mult mai creativi pe el. Iată câteva designuri create de noi:

  • În primul rând, un robot mult mai bine desenat.
  • Ce părere aveți despre acest ecran Start inspirat de un automobil?
  • Dar despre această clepsidră?
  • Cum vă place această simplă reprezentare a unei căsuțe?
  • Și nu în ultimul rând, am creat un design pentru ecranul Start inspirat de logo-ul trupei germane Rammstein.

Ce designuri ați creat pe telefoanele voastre Windows Phone cu ecrane HD?

Problema pe care o veți întâlni la poziționarea dalelor

Dalele de pe ecranul Start pot fi aranjate și rearanjate cum vreți. Puteți să le modificați dimensiunile și le puteți mișca pe ecran. În timp ce experimentam cu diferitele așezări și designuri, am aflat că există un aspect negativ la modul în care Windows Phone aranjează dalele: la mișcarea lor, Windows Phone tinde să împingă automat dalele înspre partea de sus a ecranului și tinde să le alinieze. Drept rezultat, nu puteți lăsa prea mult spațiu gol între dale, altfel ele sunt rearanjate automat de către sistemul de operare. Acest lucru poate face ca designurile pe care le creați la început să fie mai greu de desenat. Totuși, cu un pic de experimentare, vă veți obișnui și veți crea desingurile proprii din ce în ce mai repede.

Concluzie

Sper că acest articol v-a inspirat să vă creați propriul design pentru ecranul Start. Nu ezitați să experimentați, să desenați și să împărtășiți cu noi capturile de ecran, folosind formularul de comentarii de mai jos. Dacă vom primi destule designuri de la voi, vom crea o galerie în care să le prezentăm. Evident, veți primi credit pentru designurile voastre.

De asemenea, înainte de a încheia, ar trebui să știți că în viitoarea actualizare Windows Phone 8.1, va fi posibilă afișarea mai multor dale pe o linie, chiar și pentru smartphone-urile cu rezoluții mici. Acest lucru ar trebui să facă crearea de designuri unice pentru ecranul Start și mai ușoară.