Abonează-te la Digital Citizen și primești un abonament la IMWorld 2017

Abonează-te la Digital Citizen și primești un abonament la IMWorld 2017

Anul acesta suntem parteneri media la expo-conferința IMWorld 2017, care va avea loc în București, în perioada 4 - 5 octombrie 2017. Dacă vrei să participi la eveniment, noi îți oferim un abonament Digital Starter Pass, în valoare de 15 Euro, fără să te coste nimic. Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei primi un abonament la IMWorld 2017. Află cum, din acest articol:

Reclamă

NOTĂ: Dacă vrei să afli mai multe despre IMWorld 2017, cine participă anul acesta, formatul evenimentului și alte detalii utile, citește această prezentare: Internet & Mobile World 2017: Ce este, când are loc, cine vorbește și de unde îți iei bilete?

Pasul 1: Abonează-te la newsletter-ul nostru (abonații existenți pot trece la pasul 2)

Dacă nu ești abonat la newsletter-ul Digital Citizen România, abonează-te la ediția zilnică ori la cea săptămânală. Ambele oferă același conținut, dar la o cadență diferită: primul se trimite zilnic iar al doilea doar duminica, pentru cititorii care preferă o recapitulare săptămânală. Trebuie să te abonezi doar la ediția pe care o preferi, nu la ambele.

Pasul 2: Completează acest formular și vezi răspunsul oferit (include codul pentru activarea abonamentului la IMWorld 2017)

Completează adresa de e-mail pe care ai folosit-o pentru a te abona la newsletter-ul Digital Citizen România, în formularul de mai jos. Când apeși butonul Submit, vezi pe ecran un răspuns cu codul pentru activarea abonamentului Digital Starter Pass la IMWorld 2017.

Data limită pentru înscriere este 30 Septembrie 2017.

Pasul 3: Activează-ți abonamentul la IMWorld 2017

Ia codul primit la pasul 2 și mergi la pagina de bilete IMWorld 2017. Alege abonamentul Digital Start Pass, dă-ți acordul pentru condițiile de participare la eveniment și apasă "Continue to Registration". După ce îți introduci datele de autentificare, activează codul de discount primit la finalul pasului 2. Vei primi în mod automat confirmarea înregistrării tale la eveniment.

Hai să ne întâlnim la IMWorld 2017

Echipa Digital Citizen va fi prezentă la eveniment. Dacă vrei să facem cunoștință și să stăm de vorbă, dă-ne un semn prin orice mediu preferi: e-mail, Facebook, un comentariu pe sait, etc. Ne-ar plăcea să ne întâlnim cititorii.

Descoperă: Divertisment Blog Tombole