Sponsorizat de

Ai câștigat un mouse ASUS ROG GX1000 de la ASUS și Digital Citizen?

Pe 24 Septembrie am lansat ultima tombolă care sărbătorește transformarea 7 Tutoriale în Digital Citizen și am anunțat ca premiu un mouse de gaming ASUS ROG GX1000. Astăzi am extras câștigătorul și îl anunțăm în cadrul acestui articol. Citește-l pentru a afla dacă ești sau nu câștigătorul acestui premiu:

Premiul pus la bătaie - Mouse-ul de gaming ASUS ROG GX1000

Partenerii noștri de la ASUS oferă cititorilor noștri un mouse de gaming excelent, marca Republic of Gamers. Îl puteți vedea în poza de mai jos.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest mouse, citiți pagina sa oficială, pe saitul ASUS România: GX1000 Eagle Eye Mouse.

Cum am extras câștigătorul?

Pentru a extrage câștigătorul acestui concurs, am luat listele de email de la newsletter-ul zilnic și cel săptămânal. Am scos persoanele care s-au înscris în mod evident de mai multe ori, pentru a își crește artificial șansele de câștig. Ne-am dat silința să păstrăm o abonare de persoană, să nu avem mai multe abonări de la aceeași persoană.

După aceea, am scos din lista cu posibili câștigători, membrii echipei Digital Citizen. La final avem 226 de conturi de email înscrise în concurs.

Am folosit saitul random.org pentru a extrage câștigătorul și un câștigător de backup. Asta deoarece nu toți câștigătorii își răspund la mail-uri ori sunt cu adevărat interesați de premiul pe care urmează să-l primească.

Câștigătorul este?

Câștigătorul ales de random.org are numărul 105 și numele său este Lucian Penescu. El va fi contactat pe parcursul zilei de astăzi, pentru a își primi premiul.

Dacă câștigătorul nu ne răspunde până la finalul săptămânii ori nu este interesat de premiu, atunci mouse-ul de gaming va fi trimis la persoana cu numărul 87 - Alin Ilona. Această persoană va fi contactată doar dacă premiul râmăne netrimis câștigătorului ales inițial.