Articole interesante pentru utilizatorii de Windows - 14 - 20 Decembrie

Toată lumea se pregătește de Crăciun și Anul Nou, așa că săptămâna aceasta nu s-au întamplat foarte multe în materie de știri interesante. S-a primit un nou build de test pentru Windows 10 pe PC-uri cât și pe telefoane, Firefox a lansat prima sa versiune pe 64 de biți și au apărut imagini noi pe internet cu viitorul terminal Microsoft Lumia 850. Iată ce vă recomandăm să citiți la finalul acestei săptămâni:

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10586.36 ajunge în Fast și Slow rings: ultimul pe acest an! - Comunitatea Windows Insider a avut parte de un ultim build de Windows 10 pentru PC pe 2015. Acum e rândul entuziaștilor de pe zona Mobile să primească un ultim build Windows 10 Mobile pe 2015.

Upgrade-ul Windows 10 Mobile întârzie - Windows 10 Mobile a debutat la începutul acestei luni alături de modelele Lumia 950 și 950 XL de la Microsoft și urma să fie lansat și pe alte dispozitive compatibile mai vechi înainte de sfârșitul acestui an. Se pare însă că niciun dispozitiv Windows Phone 8 nu va primi update-ul în cursul lunii decembrie, conform planului inițial.

Interesant: Office în Continuum va avea nevoie de abonament Office 365 - Microsoft ne anunță că începând cu 1 aprilie 2016, aplicațiile Office rulate prin Continuum vor avea nevoie de prezența unui abonament Office 365. Mai multe detalii în această știre.

Lumia 850 depistat în fotografii neoficiale - Lumia 850 va fi un dispozitiv de dimensiuni considerabile. Acesta va fi construit în jurul unui display Full HD de 5,7” (aceeași dimensiune în diagonală precum Lumia 950 XL). Deși merge spre teritoriul dispozitivelor de tip phablet, performanța nu va fi obligatoriu o prioritate.

Microsoft Translator e soluția ideală pentru conversațiile în limbi străine - Chiar dacă mulți dintre noi s-au obișnuit să folosească Google Translate pentru traduceri, Microsoft Translator este un concurent din ce în ce mai serios. Aflați de ce, din această știre.

Microsoft își cere scuze utilizatorilor de tablete Surface - În cazul în care sunteți utilizatori de Microsoft Surface și ați avut multe probleme cu tableta, s-ar putea să vă încânte scuzele oficialilor gigantului din Redmond.

Jocuri noi de Xbox 360 compatibile cu Xbox One - Microsoft și-a actualizat librăria de jocuri Xbox 360 compatibile cu Xbox One cu 16 titluri noi. Le găsiți în această știre.

Noul Firefox pe 64 de biți este mai bun din multe puncte de vedere - S-a lansat Firefox pe 64 de biți. După o lungă perioadă de teste, cei de la Mozilla au decis că a sosit momentul ca Firefox pe 64 de biți să depășească stadiul de proiect.

Aceasta a fost ultima recapitulare a știrilor săptămânii din anul 2015. Revenim în ianuarie cu un nou episod.