Articole interesante pentru utilizatorii de Windows - 15 - 21 August 2016

Săptămâna aceasta, Microsoft a lansat actualizarea Anniversary Update și pentru deținătorii de smartphone-uri cu Windows 10 Mobile. De asemenea, Windows 7 și Windows 8.1 au trecut la un program de update-uri cumulative, similar cu Windows 10, pentru a îmbunătăți sensibil experiența de instalare și actualizare. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste evenimente, dar și alte știri interesante, citește recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Windows 10 Mobile Anniversary Update este acum disponibil - După ce am dezbătut în lung și în lat actualizarea importantă lansată acum câteva săptămâni pentru Windows 10, a sosit momentul să anunțăm disponibilitatea Windows 10 Mobile Anniversary Update.

Cea mai nouă actualizare de Windows i-a lăsat pe mulți fără o funcție importantă - Dacă ai instalat Anniversary Update pentru Windows 10, este posibil să descoperi că nu îți mai funcționează camera web. Se pare că acest bug afectează foarte mulți utilizatori și, deși Microsoft a spus că lucrează la o rezolvare, aceasta nu este încă gata.

Microsoft rezolvă o mare problemă a serviciului Windows Update, în Windows 7 și Windows 8.1, începând cu luna octombrie - Utilizatorii de Windows 7 și Windows 8.1 vor primi actualizări doar o dată pe lună începând din octombrie, anul curent. În aceste pachete vor fi incluse toate update-urile disponibile în ultimele 30 de zile, pentru cei care sunt la zi.

Recomandare: Vinci, o aplicație gen Prisma pentru Windows 10 Mobile - Încercați aplicația gratuită Vinci de Windows 10 Mobile care vă aduce pe telefon un instrument puternic de editare locală a fotografiilor, similar cu Prisma de iOS și Android.

Microsoft face glumițe pe seama iPad Pro în noua reclamă Surface - În cea mai nouă reclamă pentru Surface Pro 4, Microsoft a făcut câteva glume destul de inspirate pe marginea abilității iPad Pro de a funcționa ca un laptop.

Versiune nouă de Skype Preview pe Windows 10 Mobile Anniversary Update - Odată cu lansarea oficială a Anniversary Update pentru Windows 10 Mobile vine și o nouă versiune pentru aplicația Skype Preview de Windows 10 Mobile, complet redesenat față de ceea ce era instalat pe Windows Phone 8.1 sau Windows 10 Mobile.

Unealta Microsoft prin care notițele Evernote pot fi importate în OneNote este disponibilă și pentru Mac OS - În primăvara acestui an, Microsoft a lansat o unealtă prin care utilizatorii de Windows puteau importa tot conținutul din Evernote în OneNote. Acum, aceasta este disponibilă și pentru sistemul de operare Mac OS.

Game Preview va sosi pe Windows 10 - Sistemul este același cu Xbox Game Preview și se dorește să fie un concurent puternic pentru Steam Early Access și GOG Games in Development.