Articole interesante pentru utilizatorii de Windows - 15 - 21 Februarie 2016

Săptămâna aceasta, ASUS au lansat în România primul notebook din lume răcit cu lichid, Microsoft au lansat la nivel internațional noul Lumia 650 cu Windows 10 Mobile, precum și facilitatea de conversații video de grup prin Skype, pentru toate platformele mobile. Pentru a afla mai multe detalii despre aceste evenimente dar și alte știri interesante, citiți recapitularea acestei săptămâni:

A rticole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

ASUS a lansat GX700, primul laptop de gaming răcit cu lichid - ASUS ROG GX700 este primul notebook din lume răcit cu lichid, prin intermediul unui modul exclusiv denumit Hydro Overclocking System. Acest laptop a fost lansat oficial în România și promite tehnologii și specificații nemaivăzute până acum într-un laptop de gaming. Aflați mai multe despre ce are de oferit, în această știre.

Windows 10 Mobile mai are puțin până ajunge și pe telefonul tău - Procesul de distribuire al Windows 10 Mobile ar trebui să înceapă pe 29 februarie, pentru majoritatea smartphone-urilor cu Windows Phone 8.1. Această informație a fost publicată de către Microsoft Mexico, pe pagina oficială de Facebook a companiei, ca răspuns la un comentariu.

Revine HTC la dragostea mai veche, Windows? - Entuziaștii ecosistemului de la Microsoft s-au aprins instantaneu la gândul unui nou terminal HTC cu Windows 10 (și eventual suport pentru Continuum), care ar mai sparge din monotonia Lumia. Aflați de ce, din această știre.

Lumia 650 anunțat în mod oficial. Microsoft îl recomandă pentru mediul business - Lumia 650 este un nou smartphone entry-level, realizat din materiale de calitate și concentrat pe noul sistem de operare Windows 10 Mobile. Interesant este însă faptul că publicul țintă nu este consumatorul de rând, ci mai degrabă mediul business.

Conferințele Skype cu mai mulți utilizatori pe mobil au devenit posibile - Microsoft a început să actualizeze aplicația Skype pentru toate platformele mobile, astfel încât să permită conversații video de grup. A început procesul de distribuție a acestei actualizări zilele trecute, în America de Nord și Europa de Vest, urmând ca până la sfârșitul lunii februarie să fie disponibil în fiecare colț al mapamondului. Puteți vedea o demonstrație a acestei facilități, în clipul de mai jos.

Windows 10 Insider Preview Build 14267 disponibil pentru PC în Fast Ring - Microsoft a publicat în Fast Ring un nou build de Windows 10 Insider Preview pentru PC: este vorba de build-ul 14267. Aflați ce aduce nou din această știre.

HP Elite x3, un nou smartphone high-end cu sistem Windows 10 - Elite x3 este un smartphone elegant bazat pe Windows 10, ce ar putea fi o alternativă interesantă la actuala navă amiral - modelul Lumia 950 XL oferit de Microsoft.

Performantul Microsoft Translator funcționează de acum și offline - Când vine vorba de aplicații mobile pentru traducere eficientă și corectă, Microsoft Translator s-ar putea să fie prima care nu necesită o conexiune la internet.