Articole interesante pentru utilizatorii de Windows – 21 - 27 Septembrie

Cea mai importantă veste a săptămânii este că Microsoft a lansat Office 2016 - o versiune ce aduce multe înbunătățiri pe partea de colaborare în timp real în realizarea documentelor de orice tip. De asemenea, am aflat noi zvonuri care oferă detalii despre viitoarele smartphone-uri de la Microsoft, inclusiv un nou terminal ieftin - Lumia 550. Pentru mai multe detalii despre aceste evenimente dar și alte știri interesante, citiți recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante de pe internetul românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

Microsoft a lansat Office 2016 - Cea mai importantă știre a săptămânii este că Microsoft au lansat Office 2016. Aflați din această știre detalii despre ce are de oferit nou, această versiune. Cosmin Tătaru ne oferă un sumar foarte bun.

Office 365 Planner: o noua experienta de organizare a activitatii - Microsoft a anunțat disponibilitatea Office 365 Planner pentru utilizatorii de Office 365. Este vorba despre un instrument vizual complex de management al activității pe proiecte și echipe, direct din suita Office 365 pe care Microsoft îl gândește ca înlocuitor pentru soluții consacrate de management (JIRA, VersionOne) pentru proiectele IT agile.

Noua brățară inteligentă de la Microsoft pare să fie dispozitivul pe care vei dori să-l porți - Microsoftinsider, un sait spaniol, susține că a intrat în posesia fotografiilor ce întruchipează a doua generație a brățărilor inteligente de la Microsoft. Acestea vor avea un design curbat și accente metalice, aspecte care îi conferă dispozitivului un aer mai modern și stilat.

Avem noi imagini promotionale cu Lumia 550 si 950 XL si specificatii confirmate - Presa a aflat prețurile pentru Lumia 950 XL și vedem acum și mai multe materiale promoționale ale Microsoft pentru Lumia 950/950XL și Lumia 550. Aparatele apar în detalii mai clare plus detalii despre specificațiile hardware:

Microsoft pregătește Lumia 550, modelul de bază pentru Windows 10 Mobile - Cele mai noi informații despre smartphone-urile de la Microsoft detaliază un model pentru cei fără prea multe pretenții, succesorul modelelor entry-level 520 și 530: Lumia 550. Aflați detalii despre el în această știre/zvon.

Firefox 41, lansat în versiune finală - Browser-ul web Firefox a trecut la versiunea 41, cu suport pentru mesagerie instant și alte îmbunătățiri. Aflați mai multe despre ce aduce nou, din această știre.