Articole interesante pentru utilizatorii de Windows - 24 - 30 Octombrie 2016

Săptămâna aceasta, Microsoft au anunțat detalii despre Windows 10 Creators Update - viitoarea actualizare majoră pentru utilizatorii de Windows 10. Aceasta aduce multe noutăți interesante, printre care se numără și posibilitatea ca oricine să creeze grafică și obiecte 3D. De asemenea, au fost lansate noi dispozitive Microsoft, cum ar fi calculatorul Surface Studio și laptopuri Surface Book cu hardware și autonomie îmbunătățite. Pentru a afla mai multe detalii, citește recapitularea realizată de echipa noastră:

Articole interesante despre ecosistemul Microsoft

Iată cele mai importante știri și evenimente ale săptămânii:

Windows 10 Creators Update se lansează gratuit la începutul lui 2017 - Pe lângă anunțuri legate de Surface Book i7 și Surface Studio PC, Microsoft a anunțat în cadrul unei conferințe următoarea versiune de Windows. Intitulată Windows 10 Creators Update, aceasta va fi dedicată în principal creatorilor de conținut.

Noul Surface Book promite 16 ore de utilizare la o singură încărcare - Anul acesta, compania a adus pe piaţă generaţia a doua a acestei serii de laptopuri , care însă nu va înlocui în ofertă modelul precedent, ci aduce hardware şi mai puternic, cât şi o autonomie drastic îmbunătăţită.

Microsoft Surface Studio PC este cel mai subțire și impozant all-in-one - Gigantul din Redmond a anunțat Surface Studio PC. Acesta este un all-in-one cu un design de invidiat, care vine la pachet cu mai multe superlative absolute.

Microsoft lucrează la dispozitive VR ieftine alături de ASUS, HP, Lenovo, Dell şi Acer - Este vorba despre un parteneriat cu mai multe companii, care vor dezvolta dispozitive pentru realitate virtuală la preţuri mai mici decât cele deja existente. Avantajul acestora este simplitatea în utilizare şi integrarea unor funcţii dedicate direct în sistemul de operare care, în mod teoretic, ar putea atrage mai mulţi dezvoltatori de software.

Microsoft a încercat să cumpere Facebook în 2010 - Declarația și detaliile care au însoțit-o au fost făcute publice de către Steve Ballmer, cel care ocupa poziția de CEO al Microsoft în acea perioadă, în cadrul unui interviu acordat CNBC.

Microsoft Paint primeşte capabilităţi de modelare 3D şi poate fi testat chiar acum - Aplicația Paint 3D va fi integrată în noul Creators Update pentru Windows 10, care urmează să fie lansat în primăvara anului viitor. Din fericire, cei interesaţi pot testa Paint 3D chiar acum.