Articole interesante pentru utilizatorii de Windows – 28 Septembrie - 4 Octombrie

Săptămâna aceasta, Terry Myerson ne aduce o serie de clarificări privind confidențialitatea în Windows 10, am aflat majoritatea detaliilor noilor Lumia 950 și 950XL, Cortana a primit integrare cu LinkedIN, iar Skype pentru Windows suportă acum traducerea automată, direct din interfața aplicației. Pentru mai multe detalii, dar și pentru alte știri noi și interesante, citiți recapitularea acestei săptămâni:

Articole interesante de pe internetul românesc

Iată cele mai interesante știri ale săptămânii despre ecosistemul Microsoft:

Clarificări Microsoft privind confidențialitatea datelor în Windows 10 - Pe 28 septembrie, Terry Myerson, vice-președintele executiv al grupului Windows and Devices din cadrul Microsoft, explică într-o postare pe blogul oficial Windows, politica Microsoft față de confidențialitatea datelor în Windows 10. Găsiți mai multe detalii despre aceste aspecte, în acest articol.

Eveniment Microsoft în octombrie – hardware Windows 10 nou ? - În săptămâna ce tocmai s-a încheiat, Microsoft a început distribuția invitațiilor pentru evenimentul de presă pe care îl va organiza pe 6 octombrie la New York. Deși nu au fost dezvăluite detalii despre noutățile ce vor fi anunțate, zvonurile spun că ar fi vorba despre noile smartphone-uri Lumia de top Lumia 950 și Lumia 950XL, un nou Surface Pro 4 și Microsoft Band 2.

Noile telefoane Lumia 950, 950 XL și 550, prezentate înaintea evenimentului de lansare oficial - Deși noile smartphone-uri Microsoft Lumia 950, 950XL și Lumia 550 nu au fost încă prezentate oficial, majoritatea specificațiilor lor sunt deja cunoscute. Dacă sunteți curioși să vedeți ce ne vor oferi aceste telefoane, citiți acest articol.

Cortana primeste integrarea LinkedIn - Cortana are acum capacitatea de a se conecta la LinkedIn, astfel putând prelua informații relevante despre contactele noastre, pe care să le poate oferi atunci când este necesar. Aflați mai multe despre această nouă opțiune, în acest articol.

Skype îți traduce automat conversațiile, ca să te înțelegi cu oricine din lumea asta - Skype Translator a fost integrat direct în interfața aplicației Skype pentru Windows. Astfel, poți să ai acces la opțiunea de traducere instantanee prin apăsarea unui singur buton. Pentru moment Skype suportă traducerea vocală în 6 limbi (engleza, germana, franceza, italiana, spaniola și chineza mandarină) și în 50 de limbi în cazul mesajelor text.

Skype pentru iOS îți permite să răspunzi la mesaje direct din notificare - Aplicația Skype pentru iOS a ajuns la versiunea 6.3 și acum oferă posibilitatea de a răspunde la mesaje fără a fi necesară deschiderea aplicației propriu-zise. În plus, Skype pentru iOS suportă noi funcții precum Slide Over și Split View. Mai multe detalii, în această știre.

Acord Microsoft – Asus pentru preinstalare Office pe device-uri Android - Microsoft a făcut o înțelegere cu producătorul hardware ASUS, prin care viitoarele dispozitive Android ale acestuia vor include aplicații Microsoft Office preinstalate.

Dell pregătește cea mai versatilă tabletă cu Windows - Dell va lansa în curând o nouă tabletă cu Windows 10 - Dell XPS 12. Din ceea ce am văzut până acum, acest hibrid pare să fie foarte bine realizat, iar designul său este unul foarte atrăgător.

Cele mai populare articole de pe 7 Tutoriale

Iată și cele mai populare articole publicate de echipa noastră în August 2015:

Descarcă cea mai mare colecție de scurtături pentru Windows - Am actualizat cea mai mare colecție de scurtături pentru Windows în limba română. Pe lângă toate scurtăturile de Widnows 7 și Windows 8.1, acum am inclus și încă 172 de scurtături pentru Windows 10

Top 10 jocuri gratuite pentru Windows 10 din Magazinul Windows - În acest articol veți găsi cele mai bune 10 jocuri gratuite pentru Windows 10, disponibile în Magazinul Windows 10: Asphalt 8: Airborne, Despicable Me: Minion Rush, Dungeon Hunter 5, Age of Empires: Castle Siege, Modern Combat 5: Blackout și altele.

Cum editezi sau elimini un mesaj recent trimis pe Skype - Dacă vrei să știi cum poți să ștergi sau să îți editezi mesajele recente de pe Skype, atunci acest articol îți va arăta cum.